Het is nooit te laat

Het is nooit te laat

Baal jij er soms ook zo van? Van dat je ‘nog maar’ bent waar je bent? Staat waar je nu staat? En niet al veel verder bent?

Want ja, als je alleen maar. Die stap waar je al jaren tegen aan loopt te hikken. Een paar jaar eerder had genomen. Nou, dan was je nu al veel verder geweest.

Of zou je juist willen dat het allemaal wat sneller ging? Ben je nu eindelijk lekker bezig. Heb je stappen gezet. Loop je over van ideeën. Over van inspiratie. En zou je gewoon willen dat er wat meer vaart in kwam. In het leven creëren wat je wilt.

Daar had ik het laatst nog over met een vip klant. Ze had allemaal ideeën. Liep aan alle kanten over met inspiratie. Hartstikke mooi dus! Maar tegelijkertijd baalde ze eigenlijk een beetje omdat ze zo graag wilde dat het wat sneller ging. En dat ze sneller zou komen waar ze wilde zijn. Het liefst nu natuurlijk :).

Wat dan is wat we willen. Toch?

En ik snap het helemaal. Want jee man. Hoe vaak ik niet heb gedacht. Als ik nu alleen maar 7 of 8 jaar geleden. Toen ik had besloten dat ik voor mezelf wilde beginnen. En van baan was gewisseld om daarnaast voor mezelf te beginnen. Als ik toen had doorgepakt. Had doorgezet. En toen de tijd had genomen. Om uit te zoeken wat het dan was wat het werkelijk wilde en daar ook actie had opgenomen. Nou dan. Dan. Was ik al zoveel verder geweest. Jee, misschien was ik er dan al wel. Waar ik nu wil zijn!

Maar ja, wat heb je er aan? Om dit te denken? Niets!

Je zou zelfs kunnen denken dat het te laat is! Te laat om te gaan doen wat het is dat je wilt doen! Ook al heb je er nog helemaal geen idee van!

Maar het is nooit te laat! Nooit!

Laat ik dat nog een keer zeggen. Omdat echt even bij je door te laten dringen. Het is nooit te laat!

Van de week las ik het weer. Geen idee meer waar. Maar het was iets als volgt.

Het allerbeste tijdstip om te gaan doen? Wat het dan ook maar is dat wilt doen? X jaar geleden.
Het goed genoeg tijdstip om te gaan doen? NU!

Nu! Nu is het beste moment! Het verleden komt nooit meer terug! Nooit! En dan kan je gaan zitten treuren. Wat ik ook heus wel even heb gedaan :). Van oh, had ik maar. Had ik toen maar. Toen. Toen ik op dat kruispunt stond. Doorgepakt. Gedurfd. En doorgezet. Want dan. Dan. Dan was ik er nu misschien al!

Dit soort denken brengt je echter geen stap verder! Zorgt er alleen maar voor dat je nog langer uitstelt. En het tweede beste moment om te doen niet pakt. Het tweede beste moment om te gaan doen wat het is dat je werkelijk wilt. Om je dromen te gaan waarmaken.

En dat tweede beste moment is natuurlijk nu!

En dat is ook nog direct het enige moment, dus wat wil je nog meer :).

En ga niet denken dat het te laat is! Dat je je beste tijd gehad hebt. Dat er al zoveel mensen doen wat het is dat jij wilt.

Want het is nooit te laat!

Ik bedoel, dat heb ik ook gedacht. Ik was de tweede helft van de dertig al gepasseerd. En zag om me heen allemaal leuke, jonge meiden super succesvolle bedrijven bouwen. En dacht. Het is te laat. Ik ben te oud. Ik ben niet knap genoeg. Niet jong genoeg meer.

Maar wat een onzin! En gelukkig heb ik me daar overheen weten te zetten. En ben ik wel gaan doen! Want moet je me nu eens zien :).

En het grappige is. Nu zie ik allemaal oudere dames (en daar reken ik mezelf dan nog niet eens onder 🙂 ) ondernemen! Ach ja, je ziet toch alleen maar wat je wilt zien. Dus als je je blik verruimd zie je opeens veel meer.

Dus, het is nooit te laat! Nooit te laat om te gaan beginnen. Om te gaan doen. Wat het is dat je wilt doen.

Om je dromen waar te maken!

Het is nooit te laat!

Want jij bent uniek. Jij bent bijzonder! Jij bent speciaal! En ergers daar buiten. In die grote buitenwereld. Wachten mensen op jou! Op jou! Met jouw unieke gaven en talenten. Om hen te helpen!

Dus als jij blijft wachten en niet gaat doen. Blijven zij ook wachten! Wachten op iemand als jij die hen kan helpen!

Dus stop met uitstellen. Stop met nadenken. Stop met vooruit denken. In de zin van ooit. Op een dag. Dan.

Nee. Begin met doen. Begin met leven. Nu!

Ga je dromen leven nu!

Het beste moment is nu! Dus pak dat moment!

-XX-

Anke

Ps: Ben jij een gedreven vrouw die weet dat ze geboren is voor meer? 
Meer vrijheid, passie en plezier?!

En ben je he-le-maal klaar met het werk dat het is dat je nu doet? En weet je. Voel je. Diep van binnen. Dat je gewoon je eigen baas wilt zijn? 

Maar heb je geen wat het is waarin je wilt ondernemen? Waarmee jij de wereld wilt gaan helpen?

Dan wil ik je uitnodigen voor De Business Clarity Cure. 

Mijn 3-delige workshop serie waarin ik je ga helpen ontdekken waarin jij wilt gaan ondernemen.

Waar jij de wereld mee wilt helpen. En hoe je hier mee geld kan verdienen!

Zodat ook jij kan gaan doen wat het is dat je echt wilt! 

Je gaat ontdekken wat jouw unieke boodschap & visie is. 
Met welk magnetische aanbod jij je zielsklanten wilt gaan helpen. 
En hoe je klanten aan kunt gaan trekken voor jouw bedrijf met de klantaantrekkingsformule. 

En nog veel meer!

En je hebt helemaal geen ondernemingservaring nodig!!!!

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden >>> https://ankevanommen.nl/business-clarity-cure/

Anke van Ommen
Hoi, ik ben Anke

Ik help jou herinneren wie het is dat je bent en wat je hier op aarde te doen hebt. En het leven en bedrijf van je dromen te manifesteren. Tijd om aan de slag te gaan!

Gratis

ebook

Manifesteer je droombedrijf!!
De 5 vragen die je jezelf moet stellen om je droombedrijf te manifesteren.

Meld je aan voor je wekelijkse dosis inspiratie!

Ben je er klaar voor om de stap te zetten naar het ondernemerschap? Ik help, motiveer en inspireer jou om magisch te gaan ondernemen.