Het geheim voor succes!

Het geheim voor succes. Bestaat dat? Yep! Zeker weten! Waarom lukt het de een anders wel en de ander niet? Er is een geheim. Maar, laat ik dat direct maar even duidelijk maken. Het is waarschijnlijk niet zo speciaal als je denkt .

Maar first things first.

Hoe was je kerst? Leuke dagen gehad? Alle familie perikelen weer overleefd? En nu, hoop ik voor je, lekker bij komen en je voorbereiden op het volgende feestje?

Hier in ieder geval. Ik heb 2 heerlijke relaxte dagen gehad. Eerste kerstdagen waren we lekker thuis en waren mijn ouders bij ons. En op tweede kerstdag hebben we met de hele familie bij mijn ouders gegourmet. De kinderen zijn er nog total loss van want het wordt toch altijd later dan gedacht. Maar wat maakt het uit, het was reuze gezellig.

En terwijl ik nog rustig aan het opstarten was, was mijn man al weer bezig om de volgende muur van de woonkamer te verven. Dat is ons project deze kerstvakantie. In die zin dat ik het geïnitieerd heb. En degene die een paarmaanden zei: wordt het niet eens tijd om… En nu staat hij dus te verven. Mmm, deze manier van werken bevalt me wel volgens mij .

Dat is een vakantie dingentje volgens mij. Klussen en geldzaken. Klussen in je huis en je geldzaken ordenen. En ook daar zijn we mee bezig want vanmiddag zullen we naar de bank om hypotheek aan te passen.

Ik weet niet. Nou ja, ik weet het wel. Ik wil vrijheid. Vrij om te zijn, doen en hebben wat ik wil. En een hypotheekvrij huis is daar een belangrijk onderdeel van. En hoe krijg je dat? Door een doel te stellen. Daarin te vertrouwen. Een plan te maken. En daar actie op te nemen. En het gaandeweg bijstellen als dat goed voelt. En dat doen we dus .

Maar goed. Ik dwaal Ik wilde het hebben over het geheim van succes.

Hoe ik hier zo bij kom? Want vanochtend had ik namelijk nog totaal geen idee. Waar ik het over wilde hebben. Alleen dat ik weer wilde schrijven. Weer moest schrijven. Want na 4 dagen droog staan kriebelt het aan alle kanten. Er moet wat uit. Maar wat? Ik wist het nog niet.

Maar tijdens mijn meditatie zag ik het opeens heel helder. Want ik heb een nieuw ochtendritueel! Dat had ik hier ook nog niet verteld volgens mij. Al ruim een half jaar begin ik elke dag met schrijven. Verbinding maken met mijn innerlijke stem. Mijn intenties neerzetten ed. Maar sinds een paar weken heb ik het uitgebreid. Door te beginnen met een meditatie. Visualiseren en daarna te schrijven.

Dat doe ik nu een paar weken en dat bevalt me super. Maar goed. Vanochtend in mijn meditatie / visualisatie zag ik mezelf opeens op een podium staan. Voor een grote zaal met mensen. Vrouwen. Te vertellen over het geheim van succes. En toen ik weer helemaal in het hier en nu was dacht ik: waarom wachten tot ik daar op dat podium sta? Hier kan ik het nu ook over hebben!

Dus daar komt ‘ie. Tromgeroffel. Het geheim van succes:

Je krijgt wat je gelooft!

Ja, dat is het! Ik zeg het nog maar een keer. Om het even goed bij je te laten door dringen:

Je krijgt wat je gelooft!

En denk je nu, huh. Is dit het? Zo ‘makkelijk’ kan het toch niet zijn? Is dit alles?

Ja, dit is ‘alles’. ALLES! In de zin van ‘this is it’! Het verschil tussen succes en falen. Het verschil tussen een beetje krijgen wat je wilt. Tot ‘you can have it all’.

JE KRIJGT WAT JE GELOOFT!

Wat dit betekent?

Dat als je nog niet het succes hebt dat je wilt. Je nog niet de resultaten hebt waar je op had gehoopt. Het leven niet gaat zoals je had gedacht.

JE ER DUS NIET IN GELOOFT!

In jezelf. In je doelen. In dat jij het leven van je dromen kan leven.

Oh ja, misschien geloof je wel dat het mogelijk is. In het algemeen. Maar niet voor jou. Of nog niet voor jou.

En dus geloof je er niet in. En krijg je het dus ook niet!

Want:

JE KRIJGT ALTIJD WAT JE GELOOFT!

Echt, dit is zo belangrijk! Dit is alles. Dit maakt het verschil.

Op het moment dat dit tot me doordrong. Echt tot me doordrong. Veranderde alles voor me. Alles.

Hoe?

Sindsdien ligt mijn focus op:

Wat geloof is? Wat zijn mijn beperkende overtuigingen? Wat denk ik? Wat staat me in de weg? In mezelf dan he!

En werk ik daar aan! Om te zorgen dat ik het ga geloven. Wat ik wil geloven. Wat ik moet geloven. Om mijn doelen te halen. Om te komen waar ik wil. Om te krijgen wat ik wil.

Want:

JE KRIJGT ALTIJD WAT JE GELOOFT!

Dus nu ook weer. Ik voel al een tijdje dat het tijd is voor de volgende stap. Om door te groeien. De volgende stap te maken. In mijn bedrijf. In mezelf. Naar het volgende niveau te gaan.

En wat doe ik? Ga ik dan meer actie nemen? Als een gek allerlei plannen bedenken hoe ik door kan groeien?

Nee!

Ik ga met mijzelf aan de slag! Met mijn overtuigingen. Mijn angsten en blokkades. Want ja, die hebben we allemaal . En die ga ik veranderen! Omdraaien. Ombuigen. Zodat ik ga geloven. Wat ik wil geloven. Omdat ik weet. Dat ik van daaruit verder ga groeien. Mijn bedrijf van daaruit verder gaat groeien.

En dat actie maar op 1 manier zin heeft. Als het komt vanuit mijn nieuwe geloof. Mijn nieuwe overtuigingen!

En doe ik dat alleen? Nee, natuurlijk niet! Ook ik werk met een coach. Een mentor. Om die volgende stap te kunnen nemen. En is dat spannend? Ja! Natuurlijk!

Maar dat is hoe het spelletje werkt. Dat leven heet. Wil je wat bereiken. Dan moet je jezelf stretchen. Het spannend voor jezelf maken. Uit je comfortzone stappen.

Want waarom zou je anders groeien? Zou je anders verder komen? Jezelf ontwikkelen? Niet als je veilig in je wel bekende comfortzone blijft zwemmen!

Dus, wil jij de volgende stap zetten. Waarin dan ook. Wil jij naar het volgende niveau door groeien?

Stap uit je comfortzone. Werk aan je overtuigingen. Werk aan je geloof.

Want:

Je krijgt altijd wat je gelooft!

Dus. Wat geloof jij? Waardoor je blijft staan waar je nu staat?

-XX-

Anke De Kunst van Gelukkig zijn

Ps: Aaah, ik heb allemaal plannen en ideeën. Waar ik mee sta te trappelen om aan de slag te gaan. Ideeën voor nieuwe online trainingen. Maar ook voor een high end vip trainingstraject. 2018 wordt echt een geweldig jaar! Ik weet het nu al!

Maar eerst heb ik nog wat anders! Speciaal voor jou! Voor mijn trouwe volgers. Mijn trouwe lezers. Die mijn berichten tot het einde lezen!

Mijn Happy New Year Sale! 3 van mijn beste programma’s! Met ongeveer 75% korting! Echt, zo’n sale heb ik nog nooit gehouden!

Welke programma’s het zijn?

Verbind je met je innerlijke stem – Een 21-daagse intensive waarin jij gaat graven in jezelf. Je gaat verbinden. Met je innerlijke stem. Het contact weer gaat herstellen. Zodat je alle antwoorden in jezelf kan vinden. Altijd en overal!

IntuÏtieve ontwikkeling – Een 6-weekse online training waarin jij je gaat verbinden met je gevoel, je intuïtie. Zodat je jezelf durft over te geven aan het leven en vanuit je hart gaat leven!

Werken met orakelkaarten – Een heldere, duidelijke, vrolijke en nuchtere 6 weekse training
waarin jij alle ins en outs van het werken met orakelkaarten gaat ontdekken!

Dus ben jij toe aan de volgende stap? Je te gaan verbinden met je innerlijke stem? Te gaan vertrouwen op je intuÏtie? En om te ontdekken hoe orakelkaarten je bij dit alles kunnen ondersteunen?

Dan is dit voor jou!

Ja, Anke. Vertel me er alles over! -> https://ankevanommen.nl/happy-new-year-sale/

Anke van Ommen
Hoi, ik ben Anke

Ik help jou herinneren wie het is dat je bent en wat je hier op aarde te doen hebt. En het leven en bedrijf van je dromen te manifesteren. Tijd om aan de slag te gaan!

Gratis

ebook

Manifesteer je droombedrijf!!
De 5 vragen die je jezelf moet stellen om je droombedrijf te manifesteren.

Meld je aan voor je wekelijkse dosis inspiratie!

Ben je er klaar voor om de stap te zetten naar het ondernemerschap? Ik help, motiveer en inspireer jou om magisch te gaan ondernemen.