Heb jij ook teveel ideeën?

Ook teveel ideeën

Heb jij ook teveel ideeën?

Heb jij dat ook? Dat je overloopt van ideeën? Overal kansen en mogelijkheden ziet? En ook zoveel dingen leuk en interessant vindt? Ik wel. Gek werd ik er soms van. Want ja, ik heb altijd geleerd dat het beter (verstandiger, efficiënter en slimmer is) om je aandacht op 1 ding te richten. 1 ding eruit te pakken en daar vol voor te gaan. Maar ja, ik vind zo veel leuk en interessant.

Zoals voeding. Heb natuurlijk niet voor niets jaren als diëtist gewerkt. Ik ben gefascineerd door voeding. Er dan vooral over de vraag: waarom eet je zoals je eet? En waarom lukt het je niet om te eten zoals je echt wilt eten? Heel boeiend vind ik dat. En ik heb er ook wel ideeën over. Zoals hoe ik mensen kan helpen hoe ze echt kunnen gaan eten wat ze willen.

Een andere liefde van mij is spiritualiteit. Zo heb een kast vol met spirituele en zelfhulp boeken. Geweldig vind ik dat! Ik heb een tijdje gedacht dat ik wel genoeg gelezen had en dat het maar eens afgelopen moest zijn (dat kwam ook doordat ik dacht dat je je op 1 ding moest richten). Maar ik weet nu van mezelf dat ik geïnspireerd raak door lezen. Daar krijg ik energie van.

Kaarten is ook een liefde van mij. En dan bedoel ik niet het knippen en plakken van (kerst) ansichtkaarten maar orakelkaarten. Je weet wel, kaarten met een boodschap. Zelf noem ik het spirituele coachingskaarten. Als je even vast loopt, een inzicht of een boodschap nodig hebt, dan trek ik een of meerdere kaarten. Die geven mij inzichten over het hoe, wat en waarom. En ik houd er van om anderen te leren hoe ze ook inzichten uit orakelkaarten kunnen krijgen.

En ik houd van mooie spullen. Dat kunnen kleren, sieraden of associaties voor in huis zijn. Maakt niet uit. Ik houd gewoon van mooie spullen! Ik heb me er wel een tijdje voor geschaamd maar nu kan me dat niet meer schelen. Iedereen mag het weten, ik houd van mooie spullen. Dus ik heb het los gelaten om te veel te kijken naar de prijs. Dan koop ik liever wat minder vaak als het maar mooi is. Als ik er echt blij van word. Daarom heb ik denk ik ook nog een webwinkel :).

En houd er van om gewoon te doen wat ik wil. Wat ik leuk vind. Waar ik zin in heb. En ik wil jou helpen om ook zo te leven.

Ok, hoe heeft dit met zoveel ideeën hebben te maken?

Omdat ik lang heb gedacht dat je je alleen op 1 ding moet richten. Dus alleen een webwinkel, alleen mensen helpen met afvallen, met inzichten krijgen, met doen waar je van houdt (of wat dan ook). Dat is wat de mensen die er verstand van zouden moeten hebben zeggen tenminste. En dat heb ik dan ook braaf lange tijd geprobeerd. Maar weet je wat het is?

Ik vind dat saai!

Ik kan en wil niet dag in en dag uit hetzelfde doen. Ik wil me niet met alleen maar 1 ding bezig houden. Dan is voor mij de lol er al gauw af. En dat is tegenwoordig mijn eerste prioriteit: ik wil het leuk hebben!

Dus doe ik nu lekker verschillende dingen.

Dingen waar ik van houd en die ik met de wereld wil delen! Zodat ik het leuk heb en plezier in wat ik doe. En mijn boodschap kan delen. Want mijn boodschap is met alles waar ik me bezig ben hetzelfde: Creëer het leven van je dromen. Ik geloof namelijk dat dit voor iedereen mogelijk is. Ook voor jou!

Dus laat iedereen maar lekker praten en ga doen wat je echt leuk vind.

Ook al is dit volgende maand wat anders als deze maand. Maak je geen zorgen dat je nu van schilderen houdt en volgende maand alleen maar wilt schrijven. Ik durf te wedden dat de boodschap erachter (waar je wilt vertellen met je schilderingen en je schrijven) hetzelfde is! En daar gaat het uiteindelijk om!

-XX- Anke

Ps: waar ik nu bezig ben? Met de training ‘Maak je eigen visiebord. Een 10 daagse bootcamp voor gedreven vrouwen die klaar zijn om de wereld te veroveren’. Ben jij hier klaar voor? Zet je dan op de wachtlijst. Je verplicht je tot niets maar hoort als eerste over het hoe, wat en wanneer.

 

 

Anke van Ommen
Hoi, ik ben Anke

Ik help jou herinneren wie het is dat je bent en wat je hier op aarde te doen hebt. En het leven en bedrijf van je dromen te manifesteren. Tijd om aan de slag te gaan!

Gratis

ebook

Manifesteer je droombedrijf!!
De 5 vragen die je jezelf moet stellen om je droombedrijf te manifesteren.

Meld je aan voor je wekelijkse dosis inspiratie!

Ben je er klaar voor om de stap te zetten naar het ondernemerschap? Ik help, motiveer en inspireer jou om magisch te gaan ondernemen.