Haal de emotie eruit en doe het gewoon!

Vraag je je wel eens af hoe het komt dat anderen zoveel gedaan krijgen en het jou maar niet lukt om een simpele taak uit te voeren? Vraag je je wel eens af hoe het kan dat anderen onderweg lijken naar hun droomleven en jij maar geen stappen durft te zetten? En denk je dat die anderen gewoon dapperder zijn? Of slimmer? Meer geluk hebben dan jij?

 

Dat heb ik namelijk altijd wel gedacht. Dan zag ik om me heen anderen dingen doen die ik zelf ook altijd had willen doen. Een baan op zeggen. Voor mezelf beginnen. Investeren in een training waar ik ook al tijden van droomde maar had besloten dat die te duur voor me was. Dat soort dingen. En ik dacht altijd, nou die is dapper. Die durft. Of: die is vast veel slimmer dan mij. Dat zij het voor elkaar krijgt. En ik niet. Of (als ik wel door had dat ze echt niet veel slimmer dan mij waren) iets als: wat heeft die een mazzel.

Dat soort dingen dacht ik. En als ik zo dacht, dan denken er vast meer mensen zo. Ben ik hier zeker niet alleen in. Want zo heb ik jaren gedacht. Een ander die kan het. Doen wat ze echt willen. Maar ik niet. Ik kon het niet. Voor mij was het niet weg gelegd.

Want hoe komt het dan met al die rekeningen? Zij (die ander) heeft vast een vent met geld waardoor ze dit kan doen. En hoe zit het dan met tijd? Wanneer heb ik dan tijd om die training te volgen? Aan mijn bedrijf te werken? Zij (die ander) heeft vast geen kinderen. Heeft nog alle tijd aan zichzelf. Om te doen wat ze echt wil.

Denk ik dit nog steeds? Nu ik zelf doe wat ik echt wil? Zelf mijn droom leven leef? En onder weg ben naar een nog groter droomleven? Mijn ultieme droomleven? Als denk ik niet dat ik daar ooit ga komen, want als ik daar ben is mijn droom vast al weer veel groter. Of anders. Zo gaat het met dromen niet waar?

Maar de vraag was: denk ik dit nog steeds? Dat degene die doet wat ze wil geluk heeft gehad? Mazzel heeft? Een rijke partner heeft? Gewoon meer moed heeft? Zich geen zorgen maakt? Gewoon van: lang leve de vrijheid en we zien het allemaal wel Nee! Dat denk ik niet! Niet meer in ieder geval!

Wat ik dan wel denk? Nu ik weet hoe het is om te doen wat je wilt? Om het leven te creëren wat je wilt? Te gaan voor je droomleven? Gewoon geen nee te accepteren? Wat ik nu weet is dat ik het nog net zo eng vind als voor die tijd. Dat mijn onzekerheden en twijfels niet anders zijn. Misschien een klein beetje minder omdat ik heb ervaren dat het allemaal wel goed komt. Maar ze zijn er heus nog steeds! Elke keer als ik weer wat nieuws onderneem. Elke keer als ik weer een nieuw idee de wereld in slinger. Het blijft spannend.

En dat geldt niet alleen voor mij! Vergis je daar niet in! Dat geldt voor iedereen! Als ik met mijn coaches spreek, die op een nog veel hoger niveau aan het werk zijn, die zijn ook nog steeds onzeker. Hebben ook hun angsten en twijfels. Dat is gewoon iets dat nooit weg gaat! Nooit! Never. Nooit. Niet.

Dus als je wacht totdat je er klaar voor voelt. Wacht totdat je vol vertrouwen bent. Wacht tot alle poppetjes op de juiste plaats staan. Wacht tot al je angsten, onzekerheden en blokkades als sneeuw voor de zon verdwenen staan. Om dan te gaan doen. Wat het is dat wilt doen. Dan kan je wachten totdat je een ons weegt! Want die tijd gaat nooit komen! Ik zeg het nog maar een keer. Want ik wil dat dit goed tot je door dringt: die tijd gaat nooit komen!

Je zal je nooit klaar genoeg voelen. Nooit genoeg vertrouwen hebben. De omstandigheden zijn nooit perfect Angsten, onzekerheden en blokkades zullen er altijd zijn. In de een of andere vorm.

Wat dan wel? Wat is dan het geheim? Dat het mij nu wel lukt? Om te gaan doen? Wat ik wil? Mijn droomleven aan het creëren ben? En het geheim van al die anderen? Die ook doen? Want het is hetzelfde geheim! Het geheim van alle ‘succesvolle’ mensen! Wil je het weten? Ben je er klaar voor? Durf je het aan? Want als je dit weet dan kan je niet meer terug! Dan verwacht ik ook van jou dat je gaat doen! Doen wat je echt wilt! Het leven gaat creëren dat je wilt! Dan is er geen weg meer terug! Want dan weet je!

Zeker weten?

Hier komt ‘ie:

Haal de emotie eruit en gewoon doen!

 

Dat is wat ik nu doe! Dat is wat al die anderen doen om je heen die doen wat ze willen. En daar succesvol mee zijn. Natuurlijk ben ik nog bang. Natuurlijk ben ik nog onzeker. Natuurlijk heb ik nog twijfels. Maar in plaats van dat ik mee daardoor laat stoppen. In plaats van dat ik me daardoor laat tegen houden. Wat ik vroeger deed! In plaats daarvan kijk ik er naar. Kijk ik naar mijn angsten, onzekerheden en twijfels. Ik zie ik ze. Voor wat ze echt zijn. Iets ouds! Iets van vroeger. Wat me nu niet meer dient!

En zeg ik tegen mijn angsten, twijfels en onzekerheden: Dank je wel, maar nee bedankt! Ik hoef jullie niet meer. Ik heb jullie niet meer nodig.

Schut ik ze van me af en doe!
En dat kan jij ook!
Dus, tijd voor actie!
Haal de emotie eruit en doe gewoon!

 

-XX-
Anke

 

Ps: Het is zover! We gaan het doen! Ik ga het echt doen! Wat? De Zomer Flash Sale! Ik gooi alles in de aanbieding! Ik vind het super spannend. Want ja, ik heb nog nooit zoiets gedaan. Maar ja, het idee kwam als het ware naar me toe en dan doe ik gewoon. Haal ik de emotie eruit en ga tot actie over.

Dus hier is het! De Zomer Flash Sale! Al mijn programma’s in de aanbieding! Tegen een geweldige prijs! Een super deal al zeg ik het zelf!

Maar deze aanbieding is, zoals met elke aanbieding, beperkt geldig! Hoelang? 4 dagen! 4 dagen Zomer Flash Sale! Dus wacht niet te lang! Voor je het weet zijn de 4 dagen voorbij en heb je je kans gemist .

Wat gaan we doen?
Nou, ik heb bundels gemaakt. Goud, zilver en brons! Klinkt wel leuk toch?

Brons is de basis. De basis van wat ik vind dat je nodig hebt om te beginnen met het creëren van je droomleven. Om je meer te verbinden met je gevoel. Te leven vanuit je gevoel. En de basis van het creëren. Wat je maar wilt!

Wat krijg je bij brons?
*Maak je eigen visiebord – online training
*Ontdek je eigen super kracht – Online Masterclass
*Vertrouw op je gevoel en word je eigen leider – Online workshop

Wil je meer? Wil je een stapje verder? Wil je grotere stappen maken? Snellere stappen maken? Dan ga je voor zilver!

Wat krijg je bij zilver?
*Alles van brons
*Zie je leven door een roze bril en creëer het leven dat je wilt – Online training
*Vind je eigen Zielenpad – 6 weekse online training

Wil je alles? Alles wat ik tot nu toe gemaakt hebt? Wil je reuzen sprongen maken? Dan is goud voor jou!

Wat krijg je bij goud?
*Alles van zilver en brons
*Werken met orakelkaarten – 6 weekse online training
*Bonus: Reading van Anke

Voelt deze Zomer Flash Sale als een Ja, dit wil ik! Voor jou? Wacht dan niet langer en sla je slag! Zodat jij deze zomer nog stappen gaat zetten! In je eigen ontwikkeling! Je deze zomer nog verder gaat groeien. En je deze zomer nog kan beginnen met het creëren van jouw droomleven!

Ja, vertel me meer!

 

Anke van Ommen
Hoi, ik ben Anke

Ik help jou herinneren wie het is dat je bent en wat je hier op aarde te doen hebt. En het leven en bedrijf van je dromen te manifesteren. Tijd om aan de slag te gaan!

Gratis

ebook

Manifesteer je droombedrijf!!
De 5 vragen die je jezelf moet stellen om je droombedrijf te manifesteren.

Meld je aan voor je wekelijkse dosis inspiratie!

Ben je er klaar voor om de stap te zetten naar het ondernemerschap? Ik help, motiveer en inspireer jou om magisch te gaan ondernemen.