Gebruik jij je kracht?

Laten we het vandaag eens over kracht hebben! Krachtig zijn. Ik had eigenlijk iets anders bedacht. Een ander onderwerp waar ik het over wilde hebben. Waarvan ik dacht dat het een goed onderwerp zou zijn. Maar toen ik er voor ging zitten begonnen mijn vingers te typen over kracht. Over het gebruiken van kracht. Je innerlijke kracht dan. Dat is de kracht waar ik het hier over heb. Niet zo zeer over spierballen. Maar misschien ook wil. Je innerlijke spierballen dan.

 

En wat ik hierboven beschreef is direct een goed voorbeeld van die innerlijke kracht. Die innerlijke kracht die in mij zit. In jou. In iedereen hier op deze aardbol. Die innerlijke kracht die weet. Wat je moet doen. Wat je volgende stap is. Wat je hier op aarde te doen hebt. Dat soort dingen.

Dus als ik dan heb bedacht dat ik over x wil schrijven (ben nu al weer vergeten wat dit dan ook al weer was) maar er komt y uit mijn vingers. Dan is dat mijn innerlijke kracht. Die innerlijke kracht bron. Die als het ware de boel overruled. Overschrijft. Die zegt: ho, stop. We gaan het anders doen.

 

En dat hebben we allemaal. In ons. Is in ons aanwezig. Ook in jou!

 

Alleen gebruiken we deze kracht niet altijd. Hebben we hem ver weg gestopt. Diep van binnen. Ergens in een donker hoekje. Ligt het te smeulen. Te wachten tot hij naar buiten kan. Klinkt eng he? En misschien is dat ook wel zo. Eng. Niet letterlijk. Maar toch. Zijn we er bang voor. Voor die innerlijke kracht. En daar kan ik me best iets bij voorstellen. Want die krachtbron in onszelf. In jou. In mij. Die is sterk! Oersterk! En dat voel je. En als je daar lange tijd niets mee hebt gedaan. Geen verbinding mee hebt gemaakt. Gewoon heb laten liggen sudderen. Dan kan dat heel heftig aanvoelen. Overweldigend. Angstig. Misschien niet bewust. Maar wel onbewust. En daardoor doe je niet. Gebruik je die krachtbron in jezelf niet. Om het leven te creëren wat je wilt.

Was het niet Marianne Williamson die zei dat we niet zozeer bang zijn om te falen (ook al denken we dat misschien wel). Maar dat we een veel grotere angst hebben voor succes. Wat als alles lukt? Alles? Je alles krijgt wat je wilt. Je het leven creëert dat je wilt? Al je plannen en ideeën succesvol zijn? Jij succesvol bent? Alles wat je aanraakt in goud veranderd? Klinkt leuk he? Maar ook niet een beetje eng? Zo van. Kan ik dat wel? Wil ik dat wel? Wie ben ik? Ben ik wel goed genoeg? Wat gaan ze er van zeggen?

Dat bedoel ik met bang zijn voor de krachtbron in jezelf. En dat het soms veiliger voelt om die krachtbron in jezelf lekker te laten liggen waar hij ligt. Mooi verstopt in een hoekje. Dekens erover. Niemand die hem ziet. Maar je weet het. Dat hij er zit. Dat hij in jou aanwezig is. Je voelt hem. In jou. Wachtend. Totdat hij naar buiten mag komen.

En weet je wat het punt is? Als je eenmaal in aanraking bent geweest met die krachtbron? Dat, ook al was het misschien overweldigend. Was het beangstigend. Weet je nog niet zeker of je het wel aan kan. Te leven vanuit die krachtbron. Toch kan je niet meer terug. Naar het niet weten. De onwetendheid. Omdat je nu weet. Dat je sterker bent dan je bent. Dat je krachtiger bent dan je bent. Dat je meer in je mars hebt dan je nu laat zien.

En ook al beangstigt het je. Ook al word je soms bang van jezelf. En ook al word je soms gek van jezelf. Het constante heen en weer geslinger tussen gewoon zeker weten dat je het kan. Dat je het leven kan creëren wat je werkelijk wilt. Dat je het in je hebt. Om succesvol te zijn in wat je wilt. Om je mooiste leven te gaan leven. Je droomleven. En dan weer terug te schieten in de angst. De kan ik het wel. Ben ik wel goed genoeg. Wie ben ik gedachtes.

 

Toch weet je. Dat je geen keus hebt. Dat je moet. Moet gaan creëren. Wat het is dat je wilt. De krachtbron in jezelf los laten en aan de slag gaan. De eerste stap zetten. Naar het leven dat je wilt.

 

Dus dan is de vraag. Sta jij in verbinding met die krachtbron in jezelf? Laat jij die krachtbron in jezelf toe om te stralen? Te schitteren? Om die sterke, krachtige vrouw te zijn die je weet dat je bent? Nee? Wanneer dan wel? Hoe lang nog? Laat je de draak in jezelf sluimeren. Verstop je jezelf? Je ware zelf? Hoe lang nog? Ga je doen alsof? Ben je niet echt? Is het niet tijd? Om de wereld te laten zien wie je werkelijk bent? Die krachtbron in jezelf te bevrijden? En werkelijk jezelf te zijn?

 

-XX-
Anke

De Kunst van Gelukkig zijn

 

Ps: Is het tijd? Om je te gaan verbinden. Met die krachtbron in jezelf? Jezelf te laten zien voor wie je werkelijk bent? Is leven vanuit je hart! Jezelf verbinden met je hart! Jezelf verbinden met wat het is dat je echt, werkelijk, tot in het diepst van je ziel wil. Waarvoor jij hier op aarde gekomen bent. Je angsten die je tegen houden te overwinnen en ook daadwerkelijk te gaan doen! Het leven te leven waarvoor je voorbestemd bent!

Is het tijd? Voor jou? Dan heb ik iets voor je! Iets bijzonders. Iets speciaals. En het is niet voor iedereen. Dat zag ik er maar gelijk bij. Het is maar voor een paar. De enkeling. Voor die persoon die weet dat het tijd is. Tijd is om alle excuses en slappe hap overbood te gooien. Tijd om alle bullshit aan de kant te zetten en zich te gaan verbinden! Met zichzelf! Jezelf! Je ware zelf! Je echte zelf!

Tijd om je gaan te verbinden met de jij die je werkelijk bent! Tijd om je gaan te verbinden met je ziel. Je hartsbewustzijn! Tijd om te gaan ontdekken wie jij ten diepste bent en wat jij hier op aarde te doen hebt! Tijd om te gaan dromen! Om het voor je te zien. Je echte jij. De jij die je weet dat je bent. De jij die je weet dat je kan zijn! En in die jij te gaan stappen! Die jij te gaan zijn!

Tijd om al je angsten en blokkades recht in de ogen aan te kijken. En voor jezelf te kiezen! Te beslissen. Dat dit nu het moment is! Om jezelf te bevrijden. Van je beperkende overtuigingen. En te stappen in die nieuwe versie van jezelf. De werkelijke versie van jezelf! Je te gaan verbinden met je hart. Te gaan leven vanuit hartsbewustzijn!

En te gaan doen! Te gaan doen wat je hier op aarde te doen hebt! Doelgericht en passievol te gaan leven. Het leven te gaan creëren wat je werkelijk wilt!

We gaan dieper dan dat we ooit zijn gegaan. En we gaan intenser dan we ooit zijn gegaan.

Jij en ik. 3 maanden. 1 op 1! Met online trainingen, 1 op 1 online coachingssessie en onbeperkt toegang tot mij! Voor al je vragen en hersenspinsels! Leven vanuit hartsbewustzijn Mastermind.

Maar, zoals ik al zei, dit is niet voor iedereen! Dit is alleen voor jou als je super gemotiveerd en gecommitteerd bent. Als je tot in je tenen voelt dat je er klaar voor bent. Bereid bent om het werk te doen! Te doen wat nodig is! Om te gaan graven in jezelf en je te gaan verbinden met je hart. Je hartsbewustzijn. Klaar bent om te gaan ontdekken wat het je hart je wil vertellen. Klaar bent om je werkelijke jij te worden. De mooiste versie van jezelf te zijn! En klaar bent om in jezelf te investeren.

Ik heb plek voor 5 vrouwen! 5 super gemotiveerde vrouwen die staan te trappelen om zich te gaan verbinden met je hartsbewustzijn en een nieuwe wereld binnen te stappen. Een wereld waarin alles mogelijk is!

 

Hoe ziet dit er uit?

Maand 1: daarin gaan we het hebben over Wat wil je hart? Je gaat je verbinden met je hartsbewustzijn en ontdekken wie jij, ten diepste, werkelijk bent en wat je hier op aarde te doen hebt. Wat het is wat je hart wilt! Wat het is dat jij werkelijk, vanuit je ziel, wilt.

Maand 2: duiken we in je angsten en blokkades. Je beperkende overtuigingen. En we gaan ze opruimen! Voor eens en voor altijd! Geen andere optie mogelijk!

In maand 3: ga je doen! Ik laat je zien hoe je tot actie komt. Hoe je kan gaan doen. Wat het is dat je werkelijk wilt. Wat je hart werkelijk wilt. Kan gaan creëren wat je werkelijk wilt! Hoe je gaat leven vanuit je hart!

 

Concreet:

  • Je krijgt elke maand meerdere thema trainingen.
  • Daarnaast heb je 1x per 2 weken 1 op 1 een prive coachingssessie met mij. Gewoon online, je hoeft er dus de deur niet voor uit 🙂
  • En last but not least heb je in de 3 maanden onbeperkt toegang tot mij via whats app of facebook messenger! Waar je vragen die tussendoor bij je omhoog komen kan stellen. Moeilijke momenten kan delen. Of gewoon je overwinningen vieren 🙂

En maak je geen zorgen. Ik zorg er wel voor dat je hier gebruik van maakt. Daar help ik je bij. Ik wil namelijk dat jij aan het eind van deze 3 maanden dit programma afrondt en weet, voelt, dat je in verbinding staat. Je weet wie je werkelijk bent. Wat je hier op aarde te doen hebt. Je angsten en blokkades onder ogen hebt gezien. Ze netjes hebt opgeruimd en doet! Doet wat je moet doen! Wat je niet anders kan! Dat je onderweg bent! Naar je nieuwe leven!

Dus ja, zoals ik al zei. Dit is niet voor iedereen. Alleen voor die 5 speciale vrouwen. Die weten. Voelen. Dat dit voor hen is. Die zich voor eens en voor altijd gaan verbinden met je werkelijke zelf! En te gaan doen wat je echt wilt!

Ben jij die vrouw? Voel jij dat dit jouw moment is? Om met mij aan de slag te gaan? Neem dan contact met me op en we hebben het erover!

 

Wanneer gaat dit van start? Wanneer ga je beginnen met het creëren van je nieuwe leven en jezelf te laten zien voor wie je werkelijk bent? Maandag 2 oktober!

Ben jij erbij?

 

 

Anke van Ommen
Hoi, ik ben Anke

Ik help jou herinneren wie het is dat je bent en wat je hier op aarde te doen hebt. En het leven en bedrijf van je dromen te manifesteren. Tijd om aan de slag te gaan!

Gratis

ebook

Manifesteer je droombedrijf!!
De 5 vragen die je jezelf moet stellen om je droombedrijf te manifesteren.

Meld je aan voor je wekelijkse dosis inspiratie!

Ben je er klaar voor om de stap te zetten naar het ondernemerschap? Ik help, motiveer en inspireer jou om magisch te gaan ondernemen.