Het gaat niet om het hoe!

Het gaat niet om het hoe!

Het gaat niet om het hoe! Het hoe heeft er niets mee te maken! Niets! Helemaal niets!

Als ik om mee heen kijk zitten we met zijn allen muurvast in het hoe. Hoe doe ik….. En vul dan maar in. Hoe weet ik nu wat ik wil? Hoe kan ik voor mezelf beginnen? Hoe maak ik een succesvolle facebook advertentie? Hoe maak ik nou een geweldige video. Hoe. Hoe. Hoe.

En begrijp me niet verkeerd. Dit is geen verwijt. Ik bedoel, hier ben ik zelf ook schuldig aan geweest. Hier heb ik zelf ook vast in gezeten. In hoe ik iets moet doen. En als ik niet oppas overkomt het me ook nu nog. Want het is zo makkelijk. Om in hoe te denken.

En ook zo lekker veilig! Want als je in het hoe blijft hangen dan ligt het ook altijd het aan het hoe! Niet aan jezelf! Niet aan wie jij bent of zoals jij je aan de wereld laat zien. Nee het ligt aan het hoe. En als het dus niet werkt. DE dingen niet gaan zoals je wilt. Nou, dan zoek je dus gewoon een ander hoe. Een andere manier. Om te doen. Om te krijgen. Wat het is dat je wilt.

En zo blijf je in cirkeltjes rond lopen. Zonder daadwerkelijk vooruit te komen. Zonder je doelen te halen. Zonder echt grote resultaten te halen.

Omdat je het op de verkeerde manier aanpakt! Want het gaat niet om het hoe!

En niet dat het hoe er niet toe doet. Niet dat het hoe helemaal niet belangrijk is. Niet handig is. Geen rol heeft. Zeker wel! Natuurlijk is het goed om te weten hoe je iets moet doen. Maakt weten hoe je leven gemakkelijker. En gaat weten hoe je iets moet doen je helpen om te komen waar je wilt komen.

Alleen, en hier gaat het mij om, leggen we alles in het hoe. Leg je je hele ziel en zaligheid in het hoe! Zie je het hoe als dé oplossing. De manier. Om resultaten te boeken. Succesvol te zijn.

En denk je dat als je alleen maar het juiste hoe. De juiste manier. De juiste methode. De juiste strategie hebt gevonden. Dat het je dan wel zal lukken. Dat je er dan wel gaat komen. Dat je dan wel succes zal behalen.

Maar, en ik zeg het nog maar een keer,

HET GAAT NIET OM HET HOE!

Het hoe heeft er niets mee te maken! Met of je wel of niet succesvol bent. Je doelen behaalt. Resultaat boekt!

HET HOE HEEFT ER NIETS MEE TE MAKEN!

Of je je doel van je lijstje af kan tikken. Of je het leven creëert dat je wilt creëren. Het heeft allemaal niets met het hoe te maken!

Het maakt niet uit! Of je manier A of manier B kiest. Maakt niet uit! Kies een hoe. Kies een manier. Die goed voelt. En doe dat. Want het maakt niet uit. Voor welke methode je kiest. Welk hoe je neemt.

Wat dan wel? Waar het dan wel omgaat? Wat maakt dan wel het verschil? Of je succesvol bent of niet? Je doelen haalt? Werkelijk resultaat ziet? Bereikt wat je wilt bereiken?

JIJ! JIJ MAAKT HET VERSCHIL! HET ZIT ALLEMAAL IN JOU!

Hoe jij denkt. Hoe jij in het leven staat. Of je gelooft. In jezelf. Vertrouwt. In jezelf.

Het zit allemaal tussen je oren! Je mindset! Uiteindelijk draait alles om mindset. Hoe je denkt! Denk je resultaat gericht. Doel gericht. Of denk je jezelf de grond in. Letterlijk en figuurlijk.

Het draait om geloof! Geloof je! In jezelf! In je doelen! Als je gelooft dat zal je het realiseren. Dan zal je doelen bereiken.

En het draait om je overtuigingen. Of je overtuigingen je ondersteunen of beperken. En als je leidt onder beperkende overtuigingen. Jij dingen denkt als:

-het leven is zwaar
-succesvol zijn is hard werken
-ik krijg toch nooit wat ik wil
-geld is schaars

Of wat dan ook. Dan kan je nog zo hard werken. Nog zoveel energie in het hoe steken. Nog zo hard je best doen.

Het maakt niet uit! Oh ja, je zal misschien wel wat resultaat bereiken. Wat stappen zetten. Maar het blijven kleine resultaten. Kleine stappen.

Wil je echt gaan voor wat je wilt. Echt een groots leven voor jezelf creëren. Dan zal je het hoe los moeten laten en het innerlijke werk moeten doen.

Dan zal je bereid moeten zijn om in je zelf op zoek te gaan. Naar je angsten en blokkades. Die je in de weg staan. Bewust en onbewust. Zal je bereid moeten zijn om echt naar jezelf te moeten kijken. Je denken te onderzoeken. En bereid zijn om anders te denken.

Bereid zijn om te werken aan je mindset!

En ja, natuurlijk moet je dan ook concreet iets doen. Een hoe uitkiezen. Een actie nemen. Maar welk hoe. Welke actie. Dat maakt niet uit! Dat is niet de doorslaggevende factor!

De doorslaggevende factor ben jezelf!

Dus, laat het hoe los! Werk aan jezelf! Doe het innerlijke werk! En zet je zelf in dé positie voor succes!

-XX-

Anke
De Kunst van Gelukkig zijn

Ps: Ps: Ben jij klaar voor die volgende stap? Voel jij dat het tijd is? Dat dit nu het moment is! Om jezelf te bevrijden. Van je beperkende overtuigingen. En te stappen in die nieuwe versie van jezelf. De werkelijke versie van jezelf! Je te gaan verbinden met je hart. Te gaan leven vanuit hartsbewustzijn?!

We verlangen namelijk niet maar onmogelijke dingen. We dromen geen onmogelijke dromen! We dromen omdat we het in ons hebben om die droom te realiseren. Anders droomden we hem niet! Zo simpel is het!

En wordt het niet eens tijd? Om die dromen te gaan waarmaken? Te gaan realiseren? Te gaan creëren!?

Is dit het moment? Om die stap vooruit te zetten? Naar wat het is dat je werkelijk wilt? En ben je bereid? Om het werk te doen? Het innerlijke én het uiterlijke werk? Beiden zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het één kan niet zonder het ander.

Neem dan nu contact met me op voor een gratis droomleven gesprek en we bekijken of en hoe ik je kan helpen!

Ja, dit wil ik!

 

 

Anke van Ommen
Hoi, ik ben Anke

Ik help jou herinneren wie het is dat je bent en wat je hier op aarde te doen hebt. En het leven en bedrijf van je dromen te manifesteren. Tijd om aan de slag te gaan!

Gratis

ebook

Manifesteer je droombedrijf!!
De 5 vragen die je jezelf moet stellen om je droombedrijf te manifesteren.

Meld je aan voor je wekelijkse dosis inspiratie!

Ben je er klaar voor om de stap te zetten naar het ondernemerschap? Ik help, motiveer en inspireer jou om magisch te gaan ondernemen.