Ga jij voor wat je wilt?

dromen, durven, doen

Ga jij voor wat je wilt?

Ga jij voor wat je wilt? Ja jij er echt voor? Je weet wel. Alles doen wat er nodig is. Niet alleen maar dromen. Niet alleen maar hopen. Niet alleen visualiseren en affirmeren. Maar ook echt wat doen. Actie. Stappen zetten.

Dat is namelijk wat er moet gebeuren. Actie. Doen. Iets.

Als je tenminste daadwerkelijk wilt creëren. Als je echt wilt wat je wilt. Als je echt wilt wat je zegt dat je wilt.

En daar gaat het volgens mij nog wel vaak de mist in. Dan zeg je ja, ik wil dit! Ik wil voor mezelf beginnen. Ik wil meer geld. Ik wil een andere auto. Ik wil een nieuwe partner. Maar dan. Wat doe je dan?

Blijf je op de bank zitten dagdromen hoe die nieuwe partner er uit zou moeten zien of neem je actie? Ga je de deur uit naar plekken waar je nieuwe mensen kan ontmoeten?

Blijf je dromen van wat het is dat je met meer geld zou kunnen doen of maak je een plan? Een plan om beter om te gaan met het geld dat je hebt en hoe je meer geld in je leven zou kunnen krijgen?

Waarom? Waarom je iets moet doen? Is alleen positief denken niet genoeg? Kan ik mijn perfecte partner niet naar me toe denken? Trek ik hem niet aan met mijn positieve gedachten? Wordt ik geen geldmagneet alleen door het te willen?

Ja. En nee!

Verwarrend he? Jep, spirituele wetten zijn heel verwarrend. Maar toch ook weer niet.

Het is net als met de Wet van de Zwaartekracht. Ik bedoel, zolang de aarde bestaat, bestaat ook de zwaartekracht. 1000 jaar geleden, als mensen een steen in de hand hadden en die lieten vallen, viel die steen ook naar beneden. Ik bedoel, niets nieuws aan. Maar toch heeft het vele honderden jaren voordat iemand bedacht dat dit een universele wet was. Er een naam op plakte en inzag hoe je deze wet voor je kan gebruiken. Hoe je deze wet bewust kan toepassen. Zwaartekracht was er altijd al. Alleen deden we er niets me. Bewust in ieder geval.

En zo is het ook met de Wet van de Aantrekking. Die is er ook altijd al geweest. Zolang er mensen zijn op aarde. In de bijbel. Tussen de regels door. Het staat er. En er zijn ook altijd mensen geweest die wisten en deze wet bewust toepasten. Maar er zijn ook altijd veel meer mensen geweest die deze wet niet toepasten. Nou ja, dat zeg ik verkeerd. Ze pasten de wet wel toe. Want ja, dan kan niet anders. Een wet werkt altijd ook al ben je je er niet bewust van. En dat is het. Je past het niet bewust toe.

Maar ik dwaal weer af. We hadden het over of alleen positief denken, visualiseren, affirmeren en dergelijke niet genoeg is. Nee! Begrijp me niet verkeerd. Het zijn allemaal hele krachtige tools. Hele sterke hulpmiddelen. En als je deze bewust en regelmatig toepast ben je al een grote stap voor op het merendeel van de mensheid. Ik doe het zelf ook. Elke dag. Ik zet mijn intenties. Ik doe mijn affirmaties. Ik probeer elke dag te visualiseren. Dat schiet er helaas nog wel eens bij in. Niets menselijks in ons vreemd niet waar.

Maar als je het hier bij laat. Als je verder niets doet. Dan mis je een hele belangrijk stap. Namelijk de actie stap! Je moet een stap in de goede richting zetten. Je moet het leven, het universum, halverwege ontmoeten. Je moet laten zien dat je serieus bent. Dat je echt wilt wat je wilt. Je het zo graag wilt dat je er alles voor over hebt. Of in ieder geval een heleboel.

En hoe doe je dat dan? Actie nemen? Hoe zet je nu stappen naar het creëren van je droomleven? Hoe ontmoet je het universum halverwege? Doe je maar wat? Iets? Maakt niet uit wat?

Nee! Dan komt het neer op het nemen van geleide actie. Wat dat is, geleide actie? Eigenlijk heel letterlijk. Actie waartoe je geleidt voelt. Actie waarvan je diep van binnen voelt, dit is de stap die ik nu moet zetten. Inzichten die je krijgt, en die dan durven opvolgen. Een voorgevoel hebben en daar achteraan gaan. Geleide actie.

En dan komen we terug bij de vraag van vandaag. Ga jij voor wat je wilt? Ga jij echt voor wat je wilt? Doe jij wat er nodig is? Wat is dan nu de geleide actie die jij kan nemen? Wat voel jij diep van binnen dat nu de juiste stap is om te zetten? Wat is nu je volgende stap?

Doe dit!

Ga ervoor! Ga voor wat je wilt!

-XX-

Anke

Ps: Heb je het al gezien? Mijn nieuwste programma: Zie je leven door een roze bril – En creëer het leven dat je wilt! We starten maandag en alleen vandaag geldt de super leuke bonus nog. Alleen vandaag krijg je de opname van mijn online masterclass Ontdek je eigen super kracht gratis als je ja zegt tegen deze geweldige training.

Wat we gaan doen? Het leven door een roze bril zien? Anders naar de wereld kijken. Bewust sturen van je ervaringen. Een bewuste creator worden. Daar gaat het over! Waardoor je meer plezier en lol in je leven ervaart. Meer zelfvertrouwen hebt en gewoon lekkerder in je vel zit.

En bewust aantrekt wat het is dat je echt wilt! En daar gaat het om! Bewust aantrekken. Een bewuste creator worden. In plaats van het leven je laten overkomen. Ik plaats van een slachtoffer van de omstandigheden te zijn word je een magneet voor wat het is dat je werkelijk wilt.

En zo werkt het echt! Gedachten zijn krachtig! Hoe jij naar de wereld kijkt bepaald hoe jij de wereld ziet. Dus als je anders naar de wereld kijkt, zie je ook daadwerkelijk andere dingen. Gebeuren er andere dingen. Gebeuren er magische dingen.

Ook jij kan je eigen werkelijkheid creëren. Je hebt zoveel meer invloed dan je denkt! En ik wil zo graag dat jij deze invloed gebruikt! Dan je een krachtige creator wordt. De meester van je eigen werkelijkheid! Het kan!

Waarom ik dit zo belangrijk vind? Waarom ik hier zo gepassioneerd over ben? Omdat mensen het zichzelf zo moeilijk maken! En daar ben ik zelf ook jarenlang schuldig aan geweest. Altijd de moeilijke weg zoeken in plaats van de makkelijke weg te gaan. Want ja, voor die makkelijk weg moet je vertrouwen. Vertrouwen in jezelf. In het leven. Dat wat jij wilt jouw ook wil. Om het leven makkelijk te laten zijn, bewust de omstandigheden aantrekken die je ook werkelijk wilt, moet je het leven door een andere bril zien. Een roze bril. Dan wordt het allemaal zoveel leuker. Zo veel makkelijker. Zoveel relaxter. Zoveel soepeler. Echt waar! Als ik het kan, dan kan jij het ook!

Dus wacht niet langer en doe mee! Zie het leven door een roze bril – En creëer het leven dat je wilt. 14 dagen. Elke dag. Een training in je mailbox. Uitgeschreven, audio, video. We wisselen het lekker af. Zodat ook jij na 14 dagen het leven door een roze bril ziet en gaat aantrekken wat het is dat je echt wilt! Een leuker leven!

Zoals ik al zei, we beginnen maandag en alleen vandaag geldt nog de snelle beslissers bonus, nl de opname van mijn online masterclass ‘Ontdek je eigen super kracht’ waarin ik je laat zien hoe je in contact komt met je intuïtie en niet te stoppen wordt. Gratis en voor niks. Voor jou. Als je meedoet aan ‘Zie het leven door een roze bril – En creëer het leven dat je wilt!

Ik heb er zoveel zin in! Jij ook?

Vertel me meer!

 

Anke van Ommen
Hoi, ik ben Anke

Ik help jou herinneren wie het is dat je bent en wat je hier op aarde te doen hebt. En het leven en bedrijf van je dromen te manifesteren. Tijd om aan de slag te gaan!

Gratis

ebook

Manifesteer je droombedrijf!!
De 5 vragen die je jezelf moet stellen om je droombedrijf te manifesteren.

Meld je aan voor je wekelijkse dosis inspiratie!

Ben je er klaar voor om de stap te zetten naar het ondernemerschap? Ik help, motiveer en inspireer jou om magisch te gaan ondernemen.