Er is geen magische pil!

Er is geen magische pil

Er is geen magische pil.

Ok, we gooien hem er gelijk maar in vandaag. Er is geen magische pil! Er is niet 1 ding wat je kan doen en het is klaar. Er is niet 1 ding wat je kan eten waardoor je in eens je ideale gewicht bereikt. Ook niet 1 sport die je kan doen waardoor je als vanzelf je perfecte lichaam creëert.

En er is dus ook niet 1 ding wat je kan doen waardoor je het leven creëert wat je wilt!

Als dat ene ding er was. Als die magische pil bestond, dan gaf ik hem aan je. Echt waar! Maar die is er niet! En toch zie ik zoveel mensen dit doen. Zoveel mensen zo leven. Denken dat ze de magische pil hebben gevonden en dat ene ding doen. Een tijdje. Totdat blijkt dat het toch niet het effect heeft waar ze op hadden gehoopt en dan gaan ze weer terug naar hoe het was. Naar het normale leven zeg maar. Totdat dit normale leven naar een tijdje ook weer begint te knagen en ze op zoek gaan naar de volgende magische pil. Die een tijdje “slikken” en als ook die magische pil niet blijkt te werken dan begint het cirkeltje weer van voren af aan. En zo sukkel je dus je hele leven door.

Waarom?

Waarom doen we dit?

En begrijp me niet verkeerd. Ik heb dit ook jaren zo gedaan. Van de ene magische pil naar de andere gehopt. Hopend dat ik het toch een keer zo vinden. Wat wilde ik dan vinden? Ik denk dat ene ding dat me gelukkig zou maken. Die ene tip of tric wat zo maken dat ik eindelijk uit me zelf zou kunnen laten wat ik voelde dat er in me zat. Dat ene ding wat zou maken dat ik eindelijk de durf had om te doen wat ik echt wilde. En niet alleen de durf, maar daar ook een waanzinnig succes van zou maken natuurlijk. Want zo ben ik dan ook wel weer.

Maar zo werkt het niet.

Hoe het dan wel werkt?

Het besef dat het niet dat ene ding is. Het zijn alle dingen! Het besef dat wil je echt het leven creëren wat je wilt je er ook echt helemaal voor moet gaan. Helemaal! En dan is dat ene ding niet voldoende. Dan moet je alle dingen doen! En dan heb ik het niet over tig cursussen volgen, de perfecte website maken, constant op zoek zijn naar wat het dan is wat je precies wilt doen (en dat dan ook weer overal en nergens gaan zoeken), dieet A en dan weer dieet B volgen of een weekje mediteren en dan over stappen naar een yoga cursus. Als ik het heb over alle dingen doen dan heb ik het over het innerlijke werk doen!

Het innerlijke werk, graven in jezelf.

Diep naar binnen gaan en daar op onderzoek gaan. En o ja, voordat je nu jaren in therapie of iets dergelijks gaat om te onderzoeken waarom je bent zoals je nu bent ed. Dit innerlijke werk hoeft geen jaren te duren! Nou, dat zeg ik verkeerd. Natuurlijk gaat dit innerlijke werk jaren duren. Ik ga er tenminste vanuit dat jij nog van plan bent om nog jaren en jaren mee te gaan. En zolang jij hier op aarde bent zal je het innerlijke werk moeten doen. Wat ik probeer te zeggen is dat het innerlijke werk geen excuus is om het uiterlijke werk niet te doen. En dan heb ik het inderdaad niet over maanden over een website zwoegen of tig cursussen doen maar gewoon doen. Doen waar je hier gekomen bent. Gewoon, beginnen. Ook al voel je je nog niet klaar. Op welke schaal dan ook. In het groot of in het klein. Het gaat erom dat je bezig bent. Bezig met je levensdoel. Bezig met je levensmissie. De bal aan het rollen krijgt.

En die bal krijg je dus aan het rollen door eerst het innerlijke werk te doen. Er voor te gaan zitten, jezelf vragen te stellen, luisteren naar de antwoorden die je krijgt. En dan de antwoorden die je krijgt in actie omzetten. Dus dan pas het uiterlijke werk gaan doen! Dan weet je namelijk zeker dat het uiterlijke werk daadwerkelijk ergens toe leidt. Dat je op de goede weg bent! Wel zo prettig toch?

Hoe doe je dit nu?

Dit innerlijke werk? En dat dan effectief omzetten in het uiterlijke werk? Nou, daar heb ik mijn nieuwe programma ‘Vind je eigen zielenpad’ voor gecreëerd! Ik zie gewoon zoveel vrouwen worstelen met de vraag waarom ben ik hier? Wat heb ik hier op aarde te doen. En zoeken naar het antwoord op alle mogelijk plekken behalve op de plek die er toe doen, nl: in jezelf! Ik geloof en weet dat alle antwoorden in jezelf te vinden zijn. Als je maar weet waar je moet zoeken en welke vragen je aan je zelf moet stellen. En ja, jij kan dit ook!

In mijn nieuwste 6 weekse online programma ‘Vind je eigen zielenpad’ is een 6 weekse online training over het vinden van je eigen innerlijke stem, contact maken met je ziel en angsten en blokkades overwinnen zodat ook jij weet wat je hier op aarde te doen hebt en het gaat doen!

De deuren van Vind je eigen zielenpad gaan woensdag open. We starten op dinsdag 18 april. En ik heb een super leuke bonus voor de eerste 5 deelnemers. Wat? Dat houdt ik nog even een verrassing J. Dus wil jij zeker weten dat je als eerste hoort over het hoe en wat zet je dan op de wachtlijst en ik beloof je, je krijgt als bericht als de deuren open gaan!

-XX- Anke

Anke van Ommen
Hoi, ik ben Anke

Ik help jou herinneren wie het is dat je bent en wat je hier op aarde te doen hebt. En het leven en bedrijf van je dromen te manifesteren. Tijd om aan de slag te gaan!

Gratis

ebook

Manifesteer je droombedrijf!!
De 5 vragen die je jezelf moet stellen om je droombedrijf te manifesteren.

Meld je aan voor je wekelijkse dosis inspiratie!

Ben je er klaar voor om de stap te zetten naar het ondernemerschap? Ik help, motiveer en inspireer jou om magisch te gaan ondernemen.