Ik heb er even geen zin meer in!

Tijd om even eerlijk te zijn. Ik heb er even geen zin in. Gewoon geen zin in. Om ook maar iets te doen. Ik weet niet. Soms heb je van de dagen denk ik. De hele zondag weg geweest. Wat verder hartstikke leuk was. Maar ze hadden de airco aan. En ik ben niet goed met airco’s. In die zin. Ik krijg er last van mijn ogen van. Aan het eind van de dag voelde ik het al. En toen ik ’s avonds thuis kwam kon ik mijn ogen bijna niet maar open houden.

Dus wat doe je dan? Ja, op tijd naar bed :). En dat lukte ook nog eens. Meestal als ik me dit soort dingen voorneem dan is het nog 11 uur of later voordat ik er in kruip. Want ja dan bedenk je om half 11 laat ik nog even gaan zappen. Even kijken of er nog niets op de tv is. En dat moet je dus nooit doen! Nooit!

Want hoe het kan weet ik niet. Maar normaal gesproken is er nooit iets leuks voor de tv. Maar als je om half 11 nog even gaat zappen kom je altijd wel wat tegen wat toch nog interessant is en waar je blijft plakken. En voordat je het in de gaten hebt is het dan al weer half 12 en denk je shit. Ik had al lang in bed moeten liggen.

Maar gisteravond niet! We hebben de tv niet eens aan gehad. Ik zat (of beter gezegd, lag) nog even op de bank wat te lezen. En rond 10 uur was het hup naar boven.

Dat is dan wel weer het voordeel van als je veel persoonlijke ontwikkelingsboeken leest. Ik ben nu bezig in een Seth boek van Jane Roberts. Super interessant maar in moeilijk engels. Dus dat gaat niet zo snel. Vroeger toen ik nog vrachtladingen thrillers en detectives verslond had ik veel meer moeite om te stoppen met lezen. Want ja, dan wilde je toch nog even weten wie het gedaan had. En bleef je tot weet ik het hoe laat door lezen.

Want ja, anders lig je in bed er over te piekeren. En slaap je ook niet. Dus wat maakt het uit?

Dat is trouwens ook precies de reden waarom ik bijna geen tv meer kijk. Nieuws ed vermijd ik ook al zoveel mogelijk. Maar series kijk ik ook nog maar sporadisch. Want ik merkte dat ik er teveel in mee ging. Teveel mee leefde. Dan kon ik een hele week blijven hangen in dat gevoel van, hoe zou het met die en die aflopen. Als je een beetje een gevoelig type bent heb je dat denk ik. En natuurlijk, kan je dit ook wel weer van je afschudden. Als je daar je best voor doet. Maar gewoon niet meer kijken gaat sneller.

Maar in ieder geval. Ik had het er over dat ik er geen zin in had. Soms heb je van die dagen. Gisteravond ging ik moe van de dag naar bed. En vanochtend werd ik moe weer wakker.

Dat je denkt. Hoe kan het? Waar is de nacht gebleven? Ik heb toch echt geslapen. Maar het voelt niet zo.

Maar ja, je hebt kinderen. En die moeten naar school. En de jongste kan ik helaas nog niet alleen de deur uit sturen. Dus ja, ik moest er af.

En nadat ik 2 van de 3 kids naar school heb gebracht. Met de auto. Voor het eerst in weken. Maar ik kon mezelf er vandaag even niet toe brengen om door de regen te fietsten. En nu zit ik hier. Aan de keuken tafel. Door het raam naar buiten te staren.

De belangrijkste dingen zijn al weer gedaan voor vandaag hoor. Ik heb even gelezen. Ik heb verbinding gemaakt. Geschreven. Mezelf vragen gesteld. Over wie ik wil zijn,. Waar ik naar toe wil. Ik wat nu de juiste actie is.

Dus ja, wat dat betreft is het belangrijkste werk gedaan en zo ik nu weer terug in bed kunnen kruipen. En ergens lokt dat idee wel…

Maar nee. Want ook al heb ik gewoon even geen zin om wat te doen, toch doe ik. Omdat ik wordt gedreven door een soort oer verlangen. Van waar ik naar toe wil. Van wie ik wil zijn. Wie ik nu ben.

En dat maakt dat ik toch doe. Dit. Schrijven. Mijn verhaal delen. Mijn boodschap delen. Ook al maakt de combinatie van hoe ik me voel en het geluid van de regen op de ramen dat ik sterk de neiging heb om niets te doen.

Maar daar ga ik me niet beter door voelen! Daar krijg ik niet meer energie van. Daar krijg ik geen zin van. Om toch wat te doen.

Het enige wat maakt dat ik weer een beetje zin krijg. In deze dag. Om iets te doen. Iets te ondernemen. Is door iets te doen!

Dus, hoe kom je eruit? Hoe kom jij er uit? Als je je gewoon even lam voelt. Dat gevoel van jezelf onder de dekens verstoppen en er de hele dag niet meer onder vandaan komen. Hoe kom je hieruit?

Denk naar de toekomst! Denk aan hoe je je wilt voelen. Aan het eind van de dag. Hoe wil je je dag voelen? En wat maakt dat je je inderdaad zo voelt? Aan het eind van de dag.

Ik wil me goed voelen. Voldaan voelen. Succesvol voelen. En wat maakt dat ik me zo voel? Door het werk te doen! Mijn werk! Mijn boodschap de wereld in te slingeren. Mijn blog te schrijven. Een video te maken. Aan mijn trainingen te werken.

Dat soort dingen.

Dus ook al heb ik er nu even geen zin in. Als ik denk aan hoe ik me vanavond wil voelen. Als ik eindelijk mijn hoofd weer op het kussen leg. Dan weet ik dat ik daar veel lekkerder lig als ik gedaan heb wat ik wilde doen. Ook al had ik er even geen zin in.

En weet je wat het grappige is? Door te doen krijg je vanzelf weer zin. Door te doen krijg je vanzelf weer meer energie. Door te doen krijg je vanzelf weer inspiratie. En blijf je doen. Blijf je in beweging. Blijf je in actie!

Dus, heb jij ook even zo’n dag? Dat je er gewoon even geen zin meer in hebt? Vraag jezelf dan af: hoe wil ik me voelen aan het eind van deze dag? En wat kan ik nu doen om er voor te zorgen dat je je straks ook echt zo voelt.

En doe het dan!

-XX-

Anke

De Kunst van Gelukkig zijn

Ps: Klaar om op onderzoek uit te gaan? En te vinden? Wat jij hier op aarde te doen hebt? Wat jouw unieke boodschap is? Waarin jij een verschil kan gaan maken? Jezelf te laten zien voor wie je werkelijk bent? Is dit het moment? Dan heb ik wat voor jou! Iets unieks! Iets speciaals!

En het is niet voor iedereen. Dat zeg ik er maar gelijk bij. Het is maar voor een paar. De enkeling. Voor die persoon die weet dat het tijd is. Tijd is om alle excuses en slappe hap overbood te gooien. Tijd om alle bullshit aan de kant te zetten en zich te gaan verbinden! Met zichzelf! Jezelf! Je ware zelf! Je echte zelf!

Tijd om je gaan te verbinden met de jij die je werkelijk bent! Tijd om je gaan te verbinden met je ziel. Je hartsbewustzijn! Tijd om te gaan ontdekken wie jij ten diepste bent en wat jij hier op aarde te doen hebt! Tijd om te gaan dromen! Om het voor je te zien. Je echte jij. De jij die je weet dat je bent. De jij die je weet dat je kan zijn! En in die jij te gaan stappen! Die jij te gaan zijn!

Tijd om al je angsten en blokkades recht in de ogen aan te kijken. En voor jezelf te kiezen! Te beslissen. Dat dit nu het moment is! Om jezelf te bevrijden. Van je beperkende overtuigingen. En te stappen in die nieuwe versie van jezelf. De werkelijke versie van jezelf! Je te gaan verbinden met je hart. Te gaan leven vanuit hartsbewustzijn!

En te gaan doen! Te gaan doen wat je hier op aarde te doen hebt! Doelgericht en passievol te gaan leven. Het leven te gaan creëren wat je werkelijk wilt!

En als je bereid bent om diep te gaan! En intens! Want we gaan dieper en intenser dan dat we ooit zijn gegaan. En

Jij en ik. 3 maanden. 1 op 1! Met online trainingen, 1 op 1 coaching sessies via Zoom en onbeperkt toegang tot mij! Voor al je vragen en hersenspinsels!

Leven vanuit je Hart Intensive.

Maar, zoals ik al zei, dit is niet voor iedereen! Dit is alleen voor jou als je super gemotiveerd en gecommitteerd bent. Als je tot in je tenen voelt dat je er klaar voor bent. Bereidt bent om het werk te doen! Te doen wat nodig is! Om te gaan graven in jezelf en je te gaan verbinden met je hart. Je hartsbewustzijn. Klaar bent om te gaan ontdekken wat het je hart je wil vertellen. Klaar bent om je werkelijke jij te worden. De mooiste versie van jezelf te zijn! En klaar bent om in jezelf te investeren.

Ik heb plek voor 3 vrouwen! 3 super gemotiveerde vrouwen die staan te trappelen om zich te gaan verbinden met je hartsbewustzijn en een nieuwe wereld binnen te stappen. Een wereld waarin alles mogelijk is!

Hoe ziet dit er uit?

In maand 1 gaan we het hebben over Wat wil je hart? Je gaat je verbinden met je hartsbewustzijn en ontdekken wie jij, ten diepste, werkelijk bent en wat je hier op aarde te doen hebt. Wat het is je hart wilt! Wat het is dat jij werkelijk, vanuit je ziel, wilt.

Maand 2 duiken we in je angsten en blokkades. Je beperkende overtuigingen. En we gaan ze opruimen! Voor eens en voor altijd! Geen andere optie mogelijk!

En tenslotte ga je doen! In maand 3 laat ik je zien hoe je tot actie komt. Hoe je kan gaan doen. Wat het is dat je werkelijk wilt. Wat je hart werkelijk wilt. Kan gaan creëren wat je werkelijk wilt! Hoe je gaat leven vanuit je hart!

Concreet. Je krijgt elke maand een thema training en elke week opdrachten. Daarnaast heb je 1x per 2 weken 1 op 1 een prive coachingssessie met mij. Gewoon online, je hoeft er dus de deur niet voor uit :).

En last but not least heb je in de 3 maanden onbeperkt toegang tot mij via whats app of facebook messenger! Waar je vragen die tussendoor bij je omhoog komen kan stellen. Moeilijke momenten kan delen. Of gewoon je overwinningen vieren . En maak je geen zorgen. Ik zorg er wel voor dat je hier gebruik van maakt. Ik wil namelijk dat jij aan het eind van deze 3 maanden dit programma afrondt en weet, voelt, dat je in verbinding staat. Je weet wie je werkelijk bent. Wat je hier op aarde te doen hebt. Je angsten en blokkades onder ogen hebt gezien. Ze netjes hebt opgeruimd en doet! Doet wat je moet doen! Wat je niet anders kan! Dat je onderweg bent! Naar je nieuwe leven!

Dus ja, zoals ik al zei. Dit is niet voor iedereen. Alleen voor die 3 speciale vrouwen. Die weten. Voelen. Dat dit voor hen is. Die zich voor eens en voor altijd gaan verbinden met je werkelijke zelf! En te gaan doen wat je echt wilt!

Ben jij die vrouw? Voel jij dat dit jouw moment is? Om met mij aan de slag te gaan? Neem dan contact met me op en we hebben het erover! Mail naar info@dekunstvangelukkigzijn of stuur me een pb’tje.

Wanneer gaat dit van start? Wanneer ga je beginnen met het creëren van je nieuwe leven en jezelf te laten zien voor wie je werkelijk bent? 11 december! Ben jij erbij?

Anke van Ommen
Hoi, ik ben Anke

Ik help jou herinneren wie het is dat je bent en wat je hier op aarde te doen hebt. En het leven en bedrijf van je dromen te manifesteren. Tijd om aan de slag te gaan!

Gratis

ebook

Manifesteer je droombedrijf!!
De 5 vragen die je jezelf moet stellen om je droombedrijf te manifesteren.

Meld je aan voor je wekelijkse dosis inspiratie!

Ben je er klaar voor om de stap te zetten naar het ondernemerschap? Ik help, motiveer en inspireer jou om magisch te gaan ondernemen.