Durf jij te dromen?

Durf jij te dromen

Durf jij te dromen?

Hoe ziet jou droomleven eruit? Heb je daar een beeld bij? Heb je daar een gevoel bij? Durf je na te denken over hoe het zou zijn als? Als alles zou gaan zo als je wilt dat het gaat. Als er geen beperkingen zijn. Geen angsten die je tegen houden. Geen andere mensen of beperkende omstandigheden je in de weg staan? Als er niets was dat je tegen hield om het leven te leven wat je wilde. Hoe zou dit er dan uit zien?

Komt er iets bij je omhoog?

Best lastig nog he? Hoe je droomleven eruit zou zien. Hoe je zou willen dat je leven er over 6 tot 12 maanden uitziet. O, je kunt natuurlijk best iets verzinnen. Dan doe ik zus of zo en heb ik dit of dat. Maar om echt te dromen. Al je remmingen los te laten en echt te jezelf toe te staan te je mooiste droom te dromen. Je echte droom te dromen. Toe te geven aan jezelf wat het is dat je echt, het allerliefste, zou willen. Op alle gebieden van je leven!

Dus niet alleen hoe je je tijd door brengt maar ook waar je woont en met wie. Wat voor spullen je hebt. In welke auto je rijdt. Waar je op vakantie gaat. En hoe vaak. Dat soort dingen.

Ik vond dat altijd best wel een dingentje. Want ja, mag dat wel? Mag je wel grootst dromen? Is dat niet ‘slecht’ of ‘verkeerd’? Ik vond dat best wel moeilijk om werkelijk alle blokkades los te laten en werkelijk vrij te dromen. In de zin van: als alles mogelijk was.

Natuurlijk had ik wensen. Ik zou wel graag daar en daar willen wonen. In die auto willen rijden. Daar op vakantie gaan. Nee wacht, ik wil er zelfs een extra huis hebben met zwembad. Zodat we die vouwwagen nooit meer op hoeven te zetten.

Maar ik vond altijd best wel lastig om op te schrijven. Het voelde als iets dat je niet mag wensen. Want je hebt het toch best ok? Je hebt geen slecht leven. Als je jezelf vergelijkt met een groot deel van de wereld zit je bij de 10% van de rijkste mensen van de wereld. Als het niet 5% is. Ik weet niet precies hoe het met de cijfers is.

Is dit misschien een restje van ‘wie vraagt wordt overgeslagen’? Ben jij ook zo opgevoed? Meisjes die vragen worden overgeslagen. Ik weet niet meer wie dit vroeger tegen me zei maar ik weet nog wel dat het regelmatig voorbij kwam.

Meisjes die vragen worden overgeslagen.

Gevolg? Je vraagt niet! Je wacht netjes totdat je aan de beurt. Hoopt dat het gebakje dat jij zo waanzinnig lekker vindt nog in de doos zit als jij aan de beurt bent.

Terugkijkend snap ik niet hoe deze zin ooit in het leven is geroepen. Meisjes die vragen worden overgeslagen? Wie heeft dit ooit bedacht? Want iedereen met een beetje verstand hoeft maar om zich heen te kijken om te zien dat het niet zo werkt!

Meisjes die niet vragen worden overgeslagen. En de meisjes die vragen? Die krijgen wat ze willen!

Omdat ze durfden te vragen! En als je vraagt, dat weet de ander wat ie aan je moet geven. En als ze het je kunnen geven, dan geven ze het je ook. Zo werkt het in het leven. In het groot en in het klein.

Vanochtend was ik aan het nadenken over hoe ik wil dat mijn leven zich verder ontwikkeld. Hoe wil ik dat mijn leven er over 6 maanden uitziet?

Daar was ik dus over aan het schrijven. En ik merkte dat ik een remming voelde. Een: mag ik dit wel vragen? Nu weet ik gelukkig: ja dit mag! Sterker nog, ik weet dat het moet!

Want hoe kan het universum je ooit geven wat je wilt als je er niet om vraagt! Hoe kan iemand je ooit geven wat je wilt als je niet vraagt!

Om het leven te kunnen leven wat je wilt. Je droomleven te leven. Zal je eerst moeten weten wat dit is en er dan om moeten vragen! Hoe? Door uit te schrijven hoe dit leven er dan uitziet. Dat is vragen en vertrouwen dat je het gaat krijgen in 1x J.

Vraag en het zal je gegeven worden!

Het staat zelfs in de bijbel!

Dus wat doe ik tegenwoordig? Ik vraag! Om de kleine dingen maar ook om de grote dingen. Om de noodzakelijke dingen maar ook om de luxe dingen! Gewoon, omdat het kan. Omdat het mag!

En jij! Hoe zit het met jou! Durf jij te vragen! Om wat het is dat je echt wilt! De dingen waarvan je denkt. Oeh, kan en mag ik dit wel vragen?!

Vraag!

-XX-

Anke

Ps: Het is zover! Woensdag 24 mei start mijn nieuwste training ‘Reset je Mindset’. 21 dagen lang gaan we samen aan de slag om al je angsten en blokkades te overwinnen en werkelijke te gaan geloven in jezelf en gaat doen! Doen wat het is dat je wilt! Doen waarvoor je hier op aarde gekomen bent!

Stop met twijfelen. Stop met uitstellen. Je gaat geloven in jezelf en je gaat doen!

Weet jij dat je meer in je mars hebt? Maar dan je nu laat zien? En voel je dat het jouw tijd is? Tijd om uit je schulp te komen en de vlinder te worden die je in werkelijkheid bent?! De wereld te laten zien wat jij te vertellen hebt?

Maar wordt je alleen van de gedachte om te gaan doen al beroerd? Want o, wat dan? En hoe dan? En kan ik het wel. Moet ik niet eerst nog…… een opleiding doen, kinderen de deur uit, vertrouwen krijgen in mezelf (dat komt niet vanzelf!) of wat dan ook?

Maar wil je zo graag? Verlang je er naar om jezelf te laten zien. Voor wie het is dat je werkelijk bent?! En ben je gewoon zo klaar met je angsten, je onzekerheden, je twijfels en je uitstel gedrag? Dan is dat de training voor jou!

Reset je Mindset! 21 dagen lang gaan we aan de slag om jouw te resetten. Je mindset te resetten! Je gaat anders denken! Denken wat je wilt! Je gaat resultaat gericht denken (dat is de enige manier om echt het leven te kunnen creëren wat je wilt!).

21 dagen lang krijg je elke dag een mail van mij in je mailbox met daarin alle ins en outs over hoe ook jij anders kan gaan denken, gaat geloven in jezelf en gaat doen!

Ja vertel me meer!

Anke van Ommen
Hoi, ik ben Anke

Ik help jou herinneren wie het is dat je bent en wat je hier op aarde te doen hebt. En het leven en bedrijf van je dromen te manifesteren. Tijd om aan de slag te gaan!

Gratis

ebook

Manifesteer je droombedrijf!!
De 5 vragen die je jezelf moet stellen om je droombedrijf te manifesteren.

Meld je aan voor je wekelijkse dosis inspiratie!

Ben je er klaar voor om de stap te zetten naar het ondernemerschap? Ik help, motiveer en inspireer jou om magisch te gaan ondernemen.