De waarheid is wat jij zegt dat de waarheid is

Maak en verkoop je online training I Anke van Ommen

Vind je het niet frappant? Als die mensen. Met al die verschillende meningen? Met al die verschillende waarheden? Over hoe de dingen zijn. Hoe de dingen werken.

Dat was er natuurlijk altijd al. Maar nu valt het denk ik gewoon nog wat meer op.Al die self made virologen die ons vertellen hoe het zit. En hoe het werkt. En wat we moeten doen. Met allemaal een andere manier van hoe het zit, en hoe het werkt en wat we moeten doen.

En dan heb ik het nog niet eens over al die verhalen waar het hele virus vandaan komt. Wat het heeft veroorzaakt, waar het vandaan komt, wat er achter zit. Daar kan je een heel boek mee vullen. Wat zeg ik. Een speelfilm!

Het lijkt alsof iedereen wat anders vindt. Iedereen een ander verhaal heeft. Iedereen een andere waarheid vertelt.

En weet je? Dat was altijd al zo. Alleen valt het nu wat meer op. Omdat het momenteel maar om 1 ding gaat. Het C-virus. En ja. Je hebt heel wat mensen nodig om al die talkshows te vullen als het constant over hetzelfde gaat 🙂.Maar goed. Al die mensen dus. Al die meningen dus. Al die waarheden dus.

Wat is nu echt waar? Wat is nu de echte waarheid? Wie heeft er gelijk?

Ik heb geen idee 🙂. Ik heb me er niet in verdiept. En ben ook niet van plan om daar een studie van te maken.Maar wat ik wil weet. En waar ik me wel in heb verdiept 🙂. Dat is dit:De waarheid is wat jij zegt dat de waarheid is.

De waarheid is wat jij vindt dat de waarheid is.
Voor jou!

En ik wil dit hier heel duidelijk aan je maken.De waarheid. Wat waar is. Wat waar is voor jou.

Wat zich dus in jouw leven als waar gaat laten zien.
Is simpel en alleen wat waar is voor jou!!!Hoe dit werkt?
Je krijgt altijd wat je gelooft weet je nog?
Ik heb het hier wel vaker gezegd.
Je krijgt altijd wat je gelooft.

Als jij gelooft dat je het kan. Dan kan je het.
Als jij gelooft dat je het niet kan. Dan kan je het niet.En zo werkt het met alles!

Als jij gelooft dat is slecht voor je is. Dan is het slecht voor je.
Als jij gelooft dat het wel mee valt. Dan valt het mee voor je.Dat is hoe het werkt!Want wat aandacht krijgt groeit.

 

En waar ligt je aandacht?


Op wat je gelooft!

Dus als jij gelooft dat iets slecht voor je is. Of iets heel erg is. Of hele erge gevolgen gaat hebben. Dan is dat waar je aandacht ligt. Dan is dat waar je focus ligt.

En is dat dus wat je vooral zal zien. Dat is wat het leven aan je terug gaat geven!En zo komt het dat iedereen zo heilig overtuigt is van zijn eigen waarheid. Dat dit de waarheid is. Ze zien niet anders! Ze kunnen niets anders zien!Totdat je een stapje terug kan doen.

Je een stapje terug durft te doen.

En jezelf durft af te vragen: kan er ook een andere waarheid zijn?

Dan pas ontstaat er ruimte voor een andere waarheid om in jouw bewustzijn binnen te komen.Maar niet eerder! En tot die tijd blijf je dus in hetzelfde kringentje ronddraaien. Dezelfde werkelijkheid vormgeven. Voor jezelf!En als dat de werkelijkheid is die je wilt. Is er natuurlijk helemaal niets aan de hand.

Maar als je liever wat anders wilt. Dan is het zaak om een andere werkelijkheid voor jezelf te gaan vormgeven.En 1 van de manieren waarop is kijken naar jouw waarheden. Wat jij voor waar hebt aangenomen. En of dit waarheden zijn die je helpen. Je ondersteunen. En zo niet? Een andere waarheid aannemen!Want er is geen ultieme waarheid.
Er is geen waarheid die voor iedereen geldt.Al willen we nog zo graag dat dit waar is 🙂.Er is alleen maar een individuele waarheid.Er is alleen maar waar wat jij zegt dat er waar is.
Er is alleen maar waar wat jij gelooft dat er waar is.Voor jou! Dus. Wil jij wat anders?

Verander je waarheid!

Neem een andere waarheid aan. Beslis dan een andere waarheid voor jou waar is.En zie het leven voor je veranderen.-XX-AnkePs: 2 dingen die ik nog even met je wil delen. Als eerste. De Wet van de Aantrekking video training is on sale!!!! Een complete video training van ongeveer 30 minuten waarin ik je exact uitleg hoe ook jij de Wet van de Aantrekking voor je kan laten werken + Bonus video training Jij creëert je eigen werkelijkheid & Manifestatie werkboek Worden wie je wilt zijn waarin je het inwendige proces door gaat nemen om de Wet van de Aantrekking voor je te laten werken!

Alles met een totale waarde 171€ nu slechts voor 17€!!!

Waarom? Omdat ik wil dat je dit snapt! En leeft! Zodat de Wet van de Aantrekking ook voor jou kan gaan werken!

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden >>> https://ankevanommen.nl/doorbraak/

En ten tweede. Ik heb nog 2 plekjes voor 1 op 1 coaching!!! Hier kreeg ik de laatste tijd veel vragen over. En ik heb dit al een tijdje niet meer aangeboden. Maar ik voelde dat dit het moment was!

Laat je licht stralen! – Een 3 maanden 1 op 1 coaching traject waarin jij je gaat verbinden met wie het is dat je werkelijk bent, opruimen wat je in de weg staat en je ware licht gaat laten stralen!!! En gaat doen wat het is dat je hier op aarde te doen hebt.

Aan het eind van onze 3 maanden samen weet jij wie ten diepste ben en leef je wie je bent! Ben je verbonden met wie het is dat je werkelijk bent. De zielsversie van jezelf! Weet je wat je hier op aarde te doen hebt en straal je jouw licht over deze wereld uit! En creëer je het leven dat je wilt!

Dit is niet voor iedereen! Dit is voor jou als je weet dat dit het moment is om nu eindelijk snel stappen te maken. In reuzensprongen naar het volgende level te gaan! Je klaar bent met klein spelen en in je eigen grootsheid wilt stappen.

En je tot in je tenen voelt dat ik de persoon ben die je daarbij gaat helpen!

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden >>> https://ankevanommen.nl/doorbraak/

Anke van Ommen
Hoi, ik ben Anke

Ik help jou herinneren wie het is dat je bent en wat je hier op aarde te doen hebt. En het leven en bedrijf van je dromen te manifesteren. Tijd om aan de slag te gaan!

Gratis

ebook

Manifesteer je droombedrijf!!
De 5 vragen die je jezelf moet stellen om je droombedrijf te manifesteren.

Meld je aan voor je wekelijkse dosis inspiratie!

Ben je er klaar voor om de stap te zetten naar het ondernemerschap? Ik help, motiveer en inspireer jou om magisch te gaan ondernemen.