Ben jij je eigen leider?

Ben jij je eigen leider?

Ben jij je eigen leider?

Wie is jouw leider? Wie verteld je wat je moet doen? Van wie neem je bevelen aan? Je vader of moeder? Je broers en zussen? Je partner? Je leidinggevende? Of van “ze”? Je weet wel, de “ze” van: wat zullen ze er wel niet van zeggen?

En nou zeg je misschien, nou Anke doe niet zo gek, ik laat me door niemand vertellen wat ik moet doen. Ik doe wat ik zelf wil. Is dat echt zo?

Ben jij echt je eigen leider?

Ik vraag het me namelijk af.

Als ik om me heen kijk lijkt het namelijk of we allemaal wat van het padje zijn afgedwaald. Van ons eigen pad wel te verstaan. Het pad dat we voorbestemd zijn om te lopen. Je levenspad. De reden waarom je hier bent.

We doen maar wat.

We doen wat we denken dat we moeten doen. Wat je denkt dat goed voor je zou zijn. Je kiest een baan die verstandig is omdat de kans groot is dat je daar nog 100 jaar kan werken en dus zekerheid hebt. Zekerheid voor wat? Dat je tot je 70ste mag doen wat je niet echt leuk vindt?

Of heb je een richting gekozen om je ouders een plezier te doen terwijl je hart zelf ergens anders lag maar je dacht: dat gaat me toch nooit lukken? Weet je wat het is: je hebt maar één leven. Nou ja, misschien wel meerdere, meer in ieder geval maar één leven waar je je nu bewust van bent. This is it! Hier moet het gebeuren! Hoe lang ga je nog doen wat anderen willen? Wanneer ga je zelf weer het heft in handen nemen!

En weetje wat het gekke is? Vaak zijn we ons er niet eens echt van bewust dat we niet meer op ons pad zitten. Want ja, op het oog heb je het toch goed voor elkaar? Je hebt een oke baan waar je leuk geld mee verdient. Je woont in een prima huis. Je hebt een leuke partner. Contact met de familie is ook allemaal fijn. Je leeft het perfecte plaatje! Duizenden, misschien wel miljoenen, zouden daar een moord voor doen!

Maar toch. Je voelt het. Dat onbehagen. Dat dit het toch niet is. Dat het allemaal hartstikke mooi is en dat je super tevreden zou moeten zijn maar toch knaagt het. Kriebelt het. Hoe dit zich uit?

Je voelt je onrustig.

Constant op zoek. Naar een andere baan of een ander cursus. Omdat je denkt dat je niet weet wat je wilt terwijl de eigenlijke reden gewoon is dat je niet leeft zoals je van plan was. Misschien snoep je te veel. Misschien drink je te veel. Misschien shop je teveel. Of hang je te veel achter de tv of zit je constant op je telefoon te facebooken ed.

Dat zijn allemaal symptomen dat je van je pad af bent!

Als je leeft met passie. Met een verlangen. Met een reden waarom je hier bent en alles op alles zet om dat verlangen waarheid te maken heb je geen behoefte om je gevoelens te onderdrukken. Dan wil je voelen! Want dat is de motor die jou in beweging zet.

Waar gaat het mis?

We laten ons niet meer leiden door de stem in jezelf. De stem in jezelf die nog weet waar je hiervoor gekomen bent. We nemen niet meer de tijd om contact te maken met onze kern. Met onze hogere zelf, het innerlijk weten, onze ziel of hoe je het ook maar wilt weten.

Ik geloof namelijk dat alle antwoorden al lang in jezelf zitten.

Alles wat je wilt weten kan je in jezelf vinden. Alleen zijn we het contact met ons zelf kwijt geraakt. En ook al denk je dat je regelmatig even stil staat, mediteert en luistert naar je gevoel. Luister je dan ook echt naar je die stem binnen in je en wat deze je te zeggen heeft? Dat zou namelijk een wereld van verschil maken! Dan laat je je niet meer leiden door de waan van de dag. Door wat voor hype en bevlieging waarvan je “denkt” dat goed voor je zou zijn. Dan “weet” je!

Kan jij dit ook?

Kan jij contact maken met die stem binnen in je en je eigen leider worden? Ja! Dat weet ik zeker! En omdat ik dit zo belangrijk vind. Omdat ik wil dat iedereen, ook jij, de touwtjes van je leven weer in handen neemt. In contact komt met de stem in je zelf en weer eigen baas wordt, heb ik een nieuw programma gemaakt: ‘Vind je eigen zielenpad’. Hierin laat ik je zien hoe ook jij contact kan maken met de stem binnen in je. Met je hogere zelf, je innerlijk weten. Waardoor je jezelf bevrijdt van twijfelen en weer weet! En dus gaat doen!

De deuren voor ‘Vind je eigen zielenpad’ openen volgende week. We starten dinsdag 18 april. Wil jij als een van de eersten weten van het hoe en wat en profiteren van de verrassingsbonus die ik in petto heb? Zet je dan op de wachtlijst en ik houd je op de hoogte!

-XX- Anke

Anke van Ommen
Hoi, ik ben Anke

Ik help jou herinneren wie het is dat je bent en wat je hier op aarde te doen hebt. En het leven en bedrijf van je dromen te manifesteren. Tijd om aan de slag te gaan!

Gratis

ebook

Manifesteer je droombedrijf!!
De 5 vragen die je jezelf moet stellen om je droombedrijf te manifesteren.

Meld je aan voor je wekelijkse dosis inspiratie!

Ben je er klaar voor om de stap te zetten naar het ondernemerschap? Ik help, motiveer en inspireer jou om magisch te gaan ondernemen.