Ben jij in de flow?

Ben jij in de flow

Ben jij in de flow?

Heb jij dat ook wel eens? Dat je gewoon even niet in de flow bent? Je weet wil, het wil gewoon even niet. Jij wilt wel. Alleen het wil gewoon niet. Je krijgt jezelf even niet zover. Ja? Ik ook.

Ik weet niet wat het is. Je zit vol plannen en ideeën. En als je over die plannen en ideeën nadenkt dan voelt het ook echt goed. Dus het is niet dat je op het verkeerde pad zit. Dat je tegen de verkeerde muur aan het opklimmen bent en dit pas ontdekt als je boven bent. Gelukkig niet.

Maar toch, het wil gewoon even niet. Je voelt je lamlendig. Heb het idee dat je van alles wilt en moet doen. Maar je kan je er gewoon niet toe zetten.

Herkenbaar? Dat heb ik is dus vandaag. En gister eigenlijk ook al om heel eerlijk te zijn. Sinds Koningsdag eigenlijk. Drie dagen dus, oeps.

Op Koningsdag heb ik met mijn zoon op de Koningsmarkt in Sneek gezeten We waren vorige week in een opruimbui dus druk bezig met het leeg halen van de zolder. Mijn zoon zag direct mogelijkheden: mam dit kunnen we wel verkopen! Zo gezegd, ze gedaan. Dus op 27 april ging bij ons om 6 uur de wekker. Je moet er blijkbaar vroeg bij zijn wil je een goed plekje hebben.

Nou is vroeg opstaan niet echt mijn ding maar ik heb me er zelf door heen gesleept. Mijn man was gelukkig bereidwillig en heeft ons er heen gebracht. Zelfs nog even onze toko beheerd toen ik met mijn zus en kids een rondje over de markt deden. Want ja, de beste koopjes scoor je om 7 uur ’s ochtends. En de rest van de ochtend stonden we in de verkoop modus. Mijn dochter had het na een half uurtje al gezien en ging met mijn man mee naar huis. En dus zaten mijn zoon en ik daar de rest van de ochtend met zijn tweetjes. Heeft ook wel wat. Een goed moeder / zoon moment.

Toen mijn zoon het aan het begin van de middag eigenlijk ook wel gezien had begon het te regenen en hebben we ingepakt en zijn we naar huis gegaan. De buit was eigenlijk ook al binnen. De spaarpotten van de kids zijn weer mooi aangevuld.

Begin van de middag waren weer thuis. Heerlijk. Maar wel geradbraakt. Dat hakt er toch best in, in de kou op zo’n markt staan. En sindsdien sta ik dus een beetje in de relax stand. Nou ja, relaxt, vooral in de ik heb nergens zin in stand. En dat voelt best vervelend want ik wil wel van alles.

Ik wil met mijn masterclass aan de slag. Ik wil nieuwe ideeën uitwerken. Ik wil vooral schrijven. Kwijt wat ik allemaal in me voel borrelen. Me geïnspireerd voelen.

Wat doe jij als je gewoon even niet in de flow bent?

Wat ik doe? Ik geef mezelf toestemming om even niets meer te moeten. Ik geef mij zelf een ‘niets moet alles mag’ dag. Een dag waarin ik alleen maar doe waar ik echt zin in heb. Een dag waarin ik alleen maar stil sta bij wat wil ik doen en hoe wil ik me daarna voelen? En dan de dingen doe waardoor ik me ook daadwerkelijk zo ga voelen.

En daarom schrijf ik dus deze blog. Want ik weet dat ik na het schrijven van mijn blog, waarin ik gewoon uit me heb laten stromen wat er uit wilde, ik me altijd goed voel. In contact met mezelf. Gewoon goed! Het moet niet maar ik wilde het wel!

En dan ga ik lekker verder met mijn niets moet alles mag dag. Ik ben benieuwd wat het me verder gaat brengen. Maar 1 ding weet zeker. Na zo’n dag ben ik weer volop terug in de flow. Volop terug in de creatie modus en ga ik weer op volle kracht vooruit.

Zo’n dag heb je soms gewoon even nodig. Even een reset.

En jij? Wat heb jij vandaag nodig?

-XX-

Anke

Ps: Weet je wat ik ook ga doen vandaag? Niet omdat het moet maar omdat het mag? Schrijven. Contact maken met mijn innerljke stem. Mezelf vragen stellen en me verbazen over de antwoorden die ik krijg. Niets waardoor ik me beter voel dan dat. Wil je dit ook eens ervaren? Download dan mijn nieuwste ebook: De 5 vragen die je jezelf elke dag moet stellen – om het leven te creëren dat je wilt!

Pps: Heb je al gezien dat ik een facebook groep ben gestart? Een plek op facebook waar je ervaringen kan delen en tips en trics kan vragen over hoe ook jij kan doen wat je echt wilt. En natuurlijk ook een plek om gezellig samen te zijn. Kom jij er ook bij?

 

Anke van Ommen
Hoi, ik ben Anke

Ik help jou herinneren wie het is dat je bent en wat je hier op aarde te doen hebt. En het leven en bedrijf van je dromen te manifesteren. Tijd om aan de slag te gaan!

Gratis

ebook

Manifesteer je droombedrijf!!
De 5 vragen die je jezelf moet stellen om je droombedrijf te manifesteren.

Meld je aan voor je wekelijkse dosis inspiratie!

Ben je er klaar voor om de stap te zetten naar het ondernemerschap? Ik help, motiveer en inspireer jou om magisch te gaan ondernemen.