Ben jij een vuurtoren..?

Laat jij je licht zien? Je ware licht? Je werkelijke licht? Laat jij aan de wereld zien wie jij bent? Waar jij voor staat? Echt? Wie jij echt bent? Wat je werkelijk denkt? Wat je werkelijk voelt? Wat je werkelijk zou willen zeggen? Niet wat je denkt dat je zou moeten zeggen. Wat je denkt dat de ander wil horen.

 

Laat jij je licht zien?

 

Want dat is wat het is. Als je bent wie je werkelijk bent. Als je zegt wat je werkelijk wilt zeggen. Je laat je licht zien! En wat is dat toch? Dat we dit zo moeilijk vinden? Spannend vinden. Het niet durven. Is dat dan allemaal omdat we bang zijn? Bang om niet goed genoeg te zijn? Bang dat anderen ons raar vinden? Of gek? Anderen niets meer met ons te maken willen hebben? Dat we er niet meer bij horen? En daarom pas je je aan? Loop je mee in de massa. Doe je wat je denkt dat je moet doen. Wat je denkt dat er van je wordt verwacht.

 

En weet je wat het ‘erge’ is? Dat veel mensen zich hier niet eens van bewust zijn!

 

Die zijn zo gewend aan doen wat iedereen doet. Doen wat er van je verwacht wordt. Dat ze niet eens door hebben dat het niet is wat zij echt willen. Doen wat er van je verwacht wordt, is als het ware hetzelfde geworden als doen wat je wilt. Wat er van je verwacht wordt, is wat je wilt. En nu ik dit zo opschrijf denk ik. Misschien is dit helemaal niet zo ‘erg’. In de zin van: zij hebben er geen last van. Het begint pas een ‘last’ te worden als je bewust wordt. Bewust van het feit dat je andere dingen wilt. Bewust van het feit dat je andere dromen hebt. Bewust van het feit dat er ergens diep van binnen, in jou, een passie wakkert. Een verlangen omhoog probeert te komen. Om meer uit het leven te halen. Of andere dingen uit je leven te halen. Zoiets. En dat wordt een ‘last’ omdat, als je zoiets voelt, dan ja.

 

Dan moet je er ook wat mee! Iets doen. Uitzoeken wat het is. Je verlangen. Je passie. Je weg vinden bij het leven hier van. Van de gebaande paden afstappen. Je eigen weg gaan. En dat is niet altijd even makkelijk.

 

Maar je kan het natuurlijk ook onderdrukken. Dat knagen. Dat verlangen. Dat gevoel van ‘er moet toch meer zijn dan dit’. Onderdrukken. Met eten, drinken, tv, internet. Wat dan ook. We zijn er met zijn allen heel goed in om steeds weer nieuwe dingen te verzinnen om onze gevoelens, onze ware gevoelens, te onderdrukken. Waarom toch?

 

Waarom is dit zo lastig? Waarom durf je niet te zijn wie je werkelijk bent? Je ware licht laten schijnen?

 

Terwijl het zo belangrijk is! Wat de wereld nodig heeft! Meer mensen die hun licht laten zien! Die gaan staan voor wie ze werkelijk zijn! Zeggen wat ze willen zeggen. Doen wat ze willen doen!

 

En hoe zit het met jou? Wanneer ga jij je ware licht laten zien? Wanneer ga jij die persoon worden die je weet dat je bent. Voelt dat in je zit.

 

Maar je nu nog niet aan de wereld durft te laten zien? Omdat je bang bent. Bang om gewezen te worden? Bang om niet goed genoeg te zijn? Bang om het niet waar te kunnen maken? Bang dat je die persoon toch niet echt bent? Maar als je het voelt, dan ben je het! Dan zit het in je! En die persoon komt er alleen maar uit, kan je alleen maar aan de wereld laten zien, door in de rol te stappen. Door die persoon die zijn! Die je weet dat je echt bent maar nog niet durft te zijn. En ja, dat is soms moeilijk. En ja, er zullen mensen zijn die dit niet leuk vinden. Die je af gaan wijzen. Die iets van je gaan vinden. Ja, dat zal allemaal gebeuren. Maar er zal ook wat anders gebeuren! Er zullen nieuwe mensen in je leven komen! Mensen die passen bij de nieuwe jij! Mensen die passen bij de werkelijke jij!

 

Laat je licht stralen! Wees een vuurtoren! Sta daar. Schijn! Gewoon om wie je bent! Wie je werkelijk bent! En laat de mensen je vinden!

 

Dat is toch de rol van een vuurtoren?!

 

Dus…. ben jij een vuurtoren..?

 

-XX-
Anke

 

P.s.: Wat mij helpt om een vuurtoren te zijn..? Verbinden met mijn innerlijke kern. Mijn gevoel! De antwoorden uit mezelf halen. Leiding uit mezelf halen. Als ik in verbinding sta met mijn innerlijke kern, mijn gevoel, mijn innerlijk weten, mijn hogere zelf…. Hoe je het maar noemen wilt. Dan weet ik! Dan voel ik! Dan voel ik me sterk. Kracht. Als een vuurtoren!

Hoe doe je dat? Je verbinden met je gevoel, je hogere zelf? Een van de hulpmiddelen die ik hiervoor gebruik zijn orakelkaarten. Ik vind orakelkaarten een geweldige tool om me te verbinden met mijn gevoel. Met mijn hogere zelf. Als ik het allemaal eventjes niet meer weet. Het overzicht even kwijt ben. Of gewoon inzichten wil in waarom de dingen gebeuren die gebeuren. Welke kant het allemaal op gaat. Wat de lessen zijn die ik mag leren. Dan pak ik de kaarten erbij. En die geven altijd de juiste antwoorden! Hoe je dat weet? Dat voel je  !

Ik heb ook altijd veel online met orakelkaarten gedaan. Maar de laatste tijd, sinds ik met ‘De kunst van Gelukkig zijn’ bezig ben, heb ik het een beetje op de achtergrond gehouden. Omdat ik ‘dacht’ dat het er niet bij paste. Ja, ik ontwikkel en groei ook nog elke dag. Totdat ik me dus realiseerde: Ja duh! Natuurlijk past het erbij!

Het past er perfect bij. Het draait allemaal om gevoel. Op intunen. Wat er allemaal van binnen aan de hand is. Zodat je sterker staat. Je sterker voelt. Je verbonden bent met je gevoel. En weet! Vandaar dat ik de kaarten nu weer uit de digitale kast heb gepakt en iedereen de bijzondere werking van orakelkaarten wil laten zien! Want zo is het!

Dus: heb jij moeite om je te verbinden met je gevoel. Moeite om te voelen? Wat er binnen in je gebeurt. Moeite om de antwoorden uit jezelf te halen? Of te vertrouwen op de antwoorden? Of wil je gewoon meer weten over orakelkaarten? Lijkt het je leuk om regelmatig een kaartje (of kaarten) te leggen? Voor jezelf? En misschien ook anderen?

Dan is mijn 6 weekse online training ‘Werken met orakelkaarten’ zeker iets voor jou!

Wat gaan we doen? Werken met orakelkaarten, een online training van 6 weken. Waarin ik je alle ins en outs laat zien van het werken met orakelkaarten, zodat de kaarten ook tegen jou gaan praten en je alle antwoorden uit jezelf kan halen.

Wanneer gaan we los? Maandag 24 juli! Dat is dus al bijna! En dan krijg je elke week een training (bestaande uit pdf’s, video’s en werkbladen) in je mailbox. En natuurlijk een Facebook groep waarin ik zelf actief aanwezig zal zijn en jij al je vragen kan stellen!

Oh, ook handig om te zeggen: Alles is daarna voor jou. Om te houden. Voor eeuwig en altijd. Dus mocht je de komende weken op vakantie zijn en niet met de training aan de slag kan gaan, geen probleem. Je kan de training helemaal in je eigen tempo en op eigen tijd volgen.

Dus wat zeg je ervan…?
Ja, vertel me meer!

 

Anke van Ommen
Hoi, ik ben Anke

Ik help jou herinneren wie het is dat je bent en wat je hier op aarde te doen hebt. En het leven en bedrijf van je dromen te manifesteren. Tijd om aan de slag te gaan!

Gratis

ebook

Manifesteer je droombedrijf!!
De 5 vragen die je jezelf moet stellen om je droombedrijf te manifesteren.

Meld je aan voor je wekelijkse dosis inspiratie!

Ben je er klaar voor om de stap te zetten naar het ondernemerschap? Ik help, motiveer en inspireer jou om magisch te gaan ondernemen.