Ben je klaar voor de volgende stap?

Ben je klaar voor de volgende stap? Klaar om in actie te komen? Klaar om te stoppen met klagen. Klaar om alles en iedereen de schuld te geven? Van jouw leven. Hoe het niet is zoals jij het wilt?

 

Want. Newsflash! Het ligt niet aan de ander. Het ligt niet aan de economie. Het ligt niet aan de regering. Het ligt niet aan wie of wat dan ook. Het ‘ligt’ maar aan één ding. Wat? Jij! Aan jezelf! Het ligt aan jou!

Als je nog niet hebt wat je wilt hebben. Nog niet leeft zoals je wilt leven. Nog niet doet wat het is dat je werkelijk wilt doen. Wat dat dan ook maar mag zijn. En hoe dit er ook maar uit mag zien. Als jij nog niet het leven leeft dat je wilt leven. Dan ligt dat maar aan één ding. Jezelf!

En dat zeg ik niet om je een schuld gevoel te geven. Dat je zou hebben gefaald. Er een zooitje van hebt gemaakt. Nee. Want dat is niet zo. Alles is zoals het zou moeten zijn! Dat geloof ik echt! Als je nog niet hebt wat je wilt hebben. Nog niet het leven leeft dat je wilt leven. Dan is dat precies zoals het zou moeten zijn. Je bent precies op de plek waar je moet zijn. Altijd en overal.

 

Alleen, en hier gaat het om, als je het anders wilt. Als je verandering wilt. Als je meer wilt. Dan kan dat! En de enige die je hierbij in de weg staat ben jezelf!

 

Wat dat betreft is er geen ‘goed’ of ‘fout’. Alles is goed. Ook als de dingen niet gaan of zijn zoals je ze zou willen. Dan zijn er blijkbaar nog lessen die je mag leren. Waar het mij om gaat. Wat ik wil dat je goed tot je door laat dringen. Tot in je diepste poriën. Is dit:

 

Jij hebt de macht!

 

Je bent zoveel krachtiger dan je denkt! Jij hebt het in je! Om te veranderen! Of laat ik het anders zeggen: te worden wie je werkelijk bent. Daar diep van binnen! Om die krachtige vrouw die daar ergens verstopt in jouw aanwezig is, naar het daglicht te brengen. Je hebt het in je! Om te doen wat je echt wilt. Om te hebben wat het is dat je wilt hebben. Om te leven zoals jij wilt!

Het enige wat je hoeft te doen is beslissen! Beslissen dat het klaar is. Afgelopen. Met jezelf klein houden. Met op veilig spelen. Met doen wat er van je verwacht wordt. Klaar. Nu. Voor eens en voor altijd. En beslissen wat het is dat je wel wilt! Wie je wilt zijn. Wat je wilt doen. Wat je wilt hebben.

Beslissen! En het dan zijn. Gewoon zijn. Wie het is dat je wilt zijn. En doen. Gewoon doen. Wat het is dat je wilt doen. Zodat je kan hebben. Wat het maar is dat je wilt hebben. Het leven dat je wilt. Het geluk dat je wilt. Wat dan ook. Het kan. Het is mogelijk. Hoe denk je dat al die succesvolle mensen het doen? Hoe denk je dat degenen waarvan jij denkt dat ze hun zaakjes goed op orde hebben het doen? Die doen door te zijn! Die zijn het gewoon! Wie ze willen zijn. En doen. Wat ze willen doen. En daardoor hebben ze. Het leven dat ze willen! En hoe doe je dit? Hoe doe je dit?

 

Door te leven vanuit verbinding! Te leven vanuit je hart! In contact te staan met je ware zelf. Die krachtbron in jou! Die weet! Waar alle antwoorden zitten!

 

Leven vanuit verbinding. Handelen vanuit verbinding.

Dat is alles! Meer is het niet! En als je dat kan. Als je dat doet. Dan ben je zo super krachtig! Zoveel krachtiger dan je nu denkt te zijn. Dan sta je in contact met je eigen super kracht!

Dus. Waar wacht jij nog op? Is het niet tijd? Om je te gaan verbinden? Met jezelf. Je ware zelf! En te leven vanuit verbinding! Om te gaan zijn wie je wilt zijn. Te gaan doen wat je wilt doen. En te gaan hebben wat je wil hebben.

Het leven te leven dat je wilt! Je droomleven!

 

-XX-
Anke, De Kunst van Gelukkig zijn

 

Ps: Denk je nu: ja Anke, dat wil ik ook! Ik wil leven vanuit verbinding! Ik wil leven vanuit mijn hart. Leven vanuit mijn innerlijke kracht bron. Ik wil krachtig zijn. Mijn ware kracht laten zien. Een leven leven dat er werkelijk toe doet. Ik wil zijn wie ik wil zijn, doen wat ik wil doen en hebben wat ik wil hebben.

 

Maar vraag je jezelf af: hoe doe ik dit? Hoe doe ik dit? En heb je geen idee waar te beginnen? Of heb je juist te veel ideeën en zien je door de bomen het bos niet meer? Laat mij je dan helpen!

 

Mijn ‘Leven vanuit je hart intensive’ is er voor jou! Om jouw te helpen je te verbinden met je hart. Je te verbinden met je gevoel. Zodat je alle antwoorden uit jezelf kan halen. Gaat ontdekken wat het is dat je echt wilt. Wat jij hier op aarde te doen hebt. Welke angsten en blokkades je in de weg staan en hoe je deze voor eens en voor altijd op kan ruimen. En kan gaan doen! Wat het is dat je werkelijk wilt. Zodat je eindelijk kan gaan hebben! Het leven wat je werkelijk wilt. Het leven van je dromen!

Klinkt je dit als muziek in de oren? Neem dan contact met me op voor een gratis hartsgesprek. Hierin bespreken we waarin jij precies vast loopt en bekijken we of en hoe ik jou kan helpen.

 

Ja Anke, ik wil zo’n gesprek!

 

 

 

Anke van Ommen
Hoi, ik ben Anke

Ik help jou herinneren wie het is dat je bent en wat je hier op aarde te doen hebt. En het leven en bedrijf van je dromen te manifesteren. Tijd om aan de slag te gaan!

Gratis

ebook

Manifesteer je droombedrijf!!
De 5 vragen die je jezelf moet stellen om je droombedrijf te manifesteren.

Meld je aan voor je wekelijkse dosis inspiratie!

Ben je er klaar voor om de stap te zetten naar het ondernemerschap? Ik help, motiveer en inspireer jou om magisch te gaan ondernemen.