Begin waar je bent

Ga doen wat je werkelijk wilt

Begin waar je bent.

Waar ben jij? En heb je enig idee waar je naar toe wilt? Zakt de moed je al in de schoenen bij de lange weg die je nog te gaan hebt? En doe je daarom maar niets?

Zo herkenbaar, echt waar. Hoelang ik wel niet heb aangemodderd. Jaren.

Het gevoel hebben dat dit het niet is.

Dat er toch meer moet zijn. Een droom hebben. Een droom van mijzelf, vrouwen helpen met dingen die er echt toe doen. Vrouwen helpen om te gaan doen wat ze willen. Het leven creëren wat ze willen. Vrouwen helpen de controle over het leven terug te pakken. En te laten zien dat het ook echt kan! Je eigen leven creëren.

En ik voelde het! Echt waar. Tot in mijn tenen. Dat dit is waarvoor ik hier ben. En dat ik het kan. Maar ja, dan komt dat “duiveltje” weer langs. Die dingen zegt als: kan je dat wel, willen mensen dat wel, ga je daar wel geld mee verdienen enz. Je kent dit stemmetje vast ook wel. Ik heb ontdekt dat dit stemmetje heel veel neven en nichten heeft. En dan ga je twijfelen. En nadenken (heel erg overgewaardeerd trouwen, nadenken). Gut ja, kan ik het wel? Misschien moet ik eerst … (een opleiding doen, meer geld opzij zetten, meer vertrouwen hebben in mezelf, kinderen krijgen, kinderen op school hebben, kinderen het huis uit….en vul maar in).

Gevolg: je doet heel veel maar niet wat je hoort te doen.

Niet waarvoor je hier gekomen bent! Waardoor je je weer onrustiger gaat voelen. Gaat twijfelen over je leven. Om je heen gaat kijken hoe anderen het doen. Nog weer meer gaat twijfelen. Nog onrustiger wordt. Dan komt er een kans (of test?) voorbij waarvan je denkt: dit zou het wel eens kunnen zijn! Hiermee kan ik gaan doen wat ik echt wil en weer gelukkig worden. Om na een tijdje erachter te komen dat dit het toch niet is. Want het is niet wat je werkelijk wilde. Het is niet wat je echt wilde maar eigenlijk niet aan jezelf durft toe te geven. Het is niet wat je echt wilde maar waarvan je denkt dat het niet mogelijk is.

News Flash: alles is mogelijk!

Waarom doen we toch niet wat we echt willen? Omdat we niet weten hoe! Omdat we denken het van a tot z te hebben moeten uitgedacht. Omdat we denken het eerst te moeten kunnen voordat we het gaan doen. Omdat we denken er al te moeten zijn voordat we het kunnen gaan doen.

Maar zo werkt het niet. Als het zo werkte dan deed je wat je werkelijk wilde. Waarvoor je hier op aarde bent gekomen!

Hoe werkt het dan wel? Gewoon, heel simpel, DOEN!

Gewoon doen!

Ook als voel je je onzeker. Ook al ben je nog lang niet waar je wezen wilt. Ook al heb je geen tot in detail uitgewerkt plan. Gewoon doen! Maak je niet druk over het hoe. Het hoe ontdekt je onderweg wel. Gewoon beginnen, waar je bent , en doen! Doen wat je wilt doen. Zijn wie je wilt zijn. Voelen wat je wilt voelen. En je leeft een magisch leven. Ik doe het en jij kan het ook!

-XX- Anke

Ps: Ik gun het je zo, jou eigen Magisch Leven. Wil je weten hoe jij je eigen Magisch Leven kan creëren? Vraag dan mijn gratis ebook ‘de 7 sleutels voor een Magisch Leven’ aan.

Anke van Ommen
Hoi, ik ben Anke

Ik help jou herinneren wie het is dat je bent en wat je hier op aarde te doen hebt. En het leven en bedrijf van je dromen te manifesteren. Tijd om aan de slag te gaan!

Gratis

ebook

Manifesteer je droombedrijf!!
De 5 vragen die je jezelf moet stellen om je droombedrijf te manifesteren.

Meld je aan voor je wekelijkse dosis inspiratie!

Ben je er klaar voor om de stap te zetten naar het ondernemerschap? Ik help, motiveer en inspireer jou om magisch te gaan ondernemen.