Begin bij de basis!

Begin bij de basis!

Begin bij de basis! Begin bij het begin! Als je de 4 mijl van weet ik het wat wilt uitrennen dan zal je ook bij de eerste stap moeten beginnen. Die eerste stap aan de start. Niet bij de finish. Daar eindig je. Maar daar begin je niet.

Begin bij de basis!

En die basis is zelfs nog eerder! Als we de vergelijking met het rennen van de 4 mijl of hoeveel mijl dan ook er nog even bij pakken.

Als jij hebt besloten dat je 4 mijl wilt gaan rennen. Of 10 km. Of de marathon. Of een triatlon. Wat het maar is dat jij wilt.
Wat doe je dan? Waar begin je dan mee? Ren je direct naar buiten en begin je te trainen? Ga je als een gek in het wilde weg rondjes rennen? Om maar conditie op te bouwen? Of pluk je een trainingsschema van het internet en hoop je dat die ook voor jou werkt?

Nee! Tenminste ik hoop van niet . Het eerste wat je doet is toch kijken of je goed bent voorbereid. Of je het juiste materiaal hebt. De juiste schoenen. Om dat stuk te rennen. Zodat je er halverwege niet achter komt dat je je knieën aan het verkloten bent. Zoiets.

Je begint bij de basis! Bij een goede voorbereiding. En als je een beetje slim bent dan besteed je ook nog wat tijd aan nadenken waarom je wilt wat je wilt. Waarom je die 4 mijl wilt rennen.

Want dat is namelijk wel handig als je straks halverwege bent. Uitgeput. Niet verder kan. Het allemaal even niet meer ziet zitten. Er eigenlijk gewoon mee wilt kappen. Dat je dan kan denken. Ja maar. Wacht eens even. Ik wilde dit! Ik wilde dit omdat. Omdat ik me fitter wil voelen. Af wil vallen. De wereld wil laten zien dat ik het in me heb. Wat dan ook. Waardoor je jezelf kan motiveren om door te gaan. Niet op te geven. Als het even moeilijk wordt. Want die momenten komen er.

En zo werkt het met alles wat je doet. Met alles waar je mee begint. Met elke nieuwe onderneming. Elk nieuw avontuur. Het begint bij de basis.

Dus als we het dan hebben over doen wat je echt wilt. Doen waar je van houdt. Het leven van je dromen creëren. Van betekenis zijn. Een verschil maken in de wereld. Al dat soort dingen. Begin dan ook met de basis! Start dan ook aan het begin. En bereid je voor! Voordat je in het wilde weg maar wat gaat doen.

Want dat is wat ik om mee heen zoveel zie gebeuren. We doen maar wat. Je doet maar wat. Om dat je iets wilt doen. Vooruit wilt komen. Stappen wilt zetten. Je einddoel wilt halen.
Je wilt zo graag. En dus start je bij de finish in plaats van bij het begin.

En begrijp me niet verkeerd. Ik ben helemaal voor focussen op waar je naar toe wilt. Beginnen met het resultaat in gedachten. Maar dan nog. Voordat je dat doet. Voordat je daadwerkelijk gaat beginnen. Moet de basis op orde zijn!

En wat dan die basis is? Wat ik bedoel met de basis op orde hebben?

Weten waar het voor jou om gaat! Wat het is dat jij hier op aarde te doen hebt? Wat jouw unieke boodschap is. Wie jij in wezen bent. Wij jij in je kern bent!

Anders kan je van alles gaan doen. En het zeker een tijdje goed. En je vind het ook zeker een tijdje leuk. Totdat het eerste nieuwtje er van af is. Het gaat knagen. Je denkt: is dit het nou?
Nee, dit is het niet! Omdat dit niet is wie jij werkelijk bent ! Je niet praat over waar je werkelijk over wilt praten. Je niet doet wat je werkelijk hier op aarde te doen hebt.

Omdat je niet bij de basis bent begonnen! Maar direct bent gaan doen.

En ik ben een groot voorstander van doen! Ik ben één en al doen. Maar wel doen vanuit verbinding! Doen vanuit je hart! Doen vanuit wie jij werkelijk bent. Doen vanuit wat jij de wereld te bieden hebt. Doen vanuit waar het voor jou werkelijk om gaat.

Dat soort doen! En dat is een heel ander soort doen!
Heb jij het gevoel dat het het allemaal net niet is? Heb jij het gevoel dat je niet verder komt? Je vast zit? In een leven dat het gewoon net niet is?

Dan is het tijd om terug naar de basis te gaan! Terug naar de kern! Terug naar wie het is dat jij werkelijk bent! Weer verbinding te maken. Met jezelf. Want daar zit het! Alles wat je maar hoeft te weten. Alles wat je nodig hebt!

Om van daaruit weer opnieuw vooruit te gaan. Van daaruit bewust je leven te creëren. Maar nu vanuit verbinding. Met je hart. Met je kern. Met wie het is dat jij werkelijk bent. Wat jij hier op aarde te doen hebt. Wat jou unieke boodschap is. Waar het voor jou omgaat.

En dan? Dan?

Dan wordt het pas écht leuk! Dan wordt je leven van nét niet naar echt wel!

Dus, waar wacht je op?! Ga naar de basis!

-XX-

Anke
De Kunst van Gelukkig zijn

Ps: Ben jij klaar om naar de basis te gaan? Klaar om nu eens echt in jezelf te gaan investeren? Wat betreft tijd, energie en geld? Die drie gaan gelijk op namelijk! Ben jij klaar om te gaan ontdekken waar het voor jou om gaat. Echt?! En klaar om je gaan leven vanuit verbinding. Te leven vanuit je hart. En van daaruit te gaan doen. Wat het is dat je écht wilt?

Want dan is de enige manier trouwens. De enige manier die werkt! De enige manier die echte resultaten oplevert! Creëren vanuit je hart! Creëren vanuit verbinding. Leven vanuit verbinding!

De enige manier om van een net niet naar een écht wel leven te gaan!

Ben jij klaar voor de stap? Bij jij klaar om er nu echt voor te gaan? Klaar om te gaan ontdekken. Waar het voor jou om gaat? Wat het is dat jij hier op aarde te doen hebt. Wat jouw unieke boodschap is. Waar het voor jou om gaat. Wie het is dat jij werkelijk bent.

En te gaan doen! Te gaan doen! Wat het is dat jij hier op aarde te doen hebt. Je mooiste leven te gaan leven!

Ja?! Dan is mijn 3 maandse Leven vanuit je hart intensive voor jou!

Jij en ik. 3 maanden. 1 op 1! Met online trainingen, 1 op 1 coaching sessies via Zoom en onbeperkt toegang tot mij! Voor al je vragen en hersenspinsels!

Leven vanuit je Hart Intensive.

Maar dit is niet voor iedereen! Dit is alleen voor jou als je super gemotiveerd en gecommitteerd bent. Als je tot in je tenen voelt dat je er klaar voor bent. Bereidt bent om het werk te doen! Te doen wat nodig is! Om te gaan graven in jezelf en je te gaan verbinden met je hart. Je hartsbewustzijn. Klaar bent om te gaan ontdekken wat het is dat je hart je wil vertellen. Klaar bent om je werkelijke jij te worden. De mooiste versie van jezelf te zijn! En klaar bent om in jezelf te investeren.

De volgende ronde start op maandag 11 december! Ik heb plek voor 3 vrouwen! 3 super gemotiveerde vrouwen die staan te trappelen om zich te gaan verbinden met je hartsbewustzijn en een nieuwe wereld binnen te stappen. Een wereld waarin alles mogelijk is!

Is dit voor jou? Ben jij één van deze 3 vrouwen? Neem dan nu contact met me op en we hebben het er over!

Mail naar anke@ankevanommen.nl of stuur me een prive berichtje!

 

Anke van Ommen
Hoi, ik ben Anke

Ik help jou herinneren wie het is dat je bent en wat je hier op aarde te doen hebt. En het leven en bedrijf van je dromen te manifesteren. Tijd om aan de slag te gaan!

Gratis

ebook

Manifesteer je droombedrijf!!
De 5 vragen die je jezelf moet stellen om je droombedrijf te manifesteren.

Meld je aan voor je wekelijkse dosis inspiratie!

Ben je er klaar voor om de stap te zetten naar het ondernemerschap? Ik help, motiveer en inspireer jou om magisch te gaan ondernemen.