Als het allemaal even tegen zit is er maar 1 ding dat je moet doen!

Als het allemaal even tegen zit is er maar 1 ding dat je moet doen!

Weet je waarom vrouwen niet doen wat ze echt willen? Weet je waarom zoveel vrouwen niet de resultaten halen die ze willen? Niet hun droomleven leven? Niet hun doelen behalen?

Omdat ze opgeven!

Opgeven als het moeilijk wordt. Stoppen als ze het even tegen zit. De handdoek in de ring gooien als het spannend wordt.
Daarom!

Je denkt. Weer niet gelukt. Weer een tegenvaller. Weer een wat dan ook. Laat maar. Dit wordt niets.

Of je denkt. Nee, dit kan ik niet. Dit lukt me niet. Dit is gewoon niet mogelijk. En je trekt de stekker eruit. Uit je plannen. Uit je acties. En bent weer terug bij af. Bij niets!

Want het is niet leuk! Als het niet gaat zoals je wilt. Natuurlijk niet! Je houdt niet van pijn. Ik ook niet. Je houdt niet van gedoe. Ik ook niet. Je houdt niet van moeilijkheden. Ik ook niet.

Je wilt dat het leuk is. Altijd. Dat het makkelijk gaat. Altijd. Snap ik. Dat wil ik ook. Maar zo werkt het niet! Niet altijd in ieder geval. En al helemaal niet in het begin. Als je nog onderweg bent. Naar het je doel. Naar het creëren van je droomleven.
Dan is het gewoon niet altijd leuk. Dan is het gewoon niet altijd makkelijk. Daar kunnen we heel moeilijk over doen. Of verdoezelen. Doen alsof het altijd leuk is. Doen wat je echt wilt. Het leven creëren wat je echt wilt.

Doen alsof het altijd leuk is. Het van een leien dakje gaat. Altijd.
Maar dan zou ik liegen! En daar houd ik niet van! Dan zou ik je een rad voor de ogen draaien. En dat wil ik al helemaal niet.
De waarheid is dit. Nee. Het is niet altijd leuk. Het is niet altijd makkelijk. Ontdekken wat het is dat je echt wilt. Wat het is dat jij hier op aarde te doen hebt. Is niet altijd makkelijk. Je angsten en blokkades overwinnen die je in de weg staan. Is ook niet altijd makkelijk. En als je daar dan ben. Als je daar dan voorbij bent. En eindelijke zover bent om te gaan doen. Dat is ook niet altijd makkelijk.

Vaak juist best moeilijk. Want er komt tegenslag. Het gaat niet altijd zoals je wilt. Mensen doen niet altijd wat je wilt . En dan voel je je soms gewoon rot. Baal je van jezelf. Van de situatie. Van het leven. Van alles eigenlijk.

Maar dan? Wat doe je dan?

Stop je? Kap je ermee?

Denk je. Nee, dit kan ik niet. Dit voelt te heftig. Dit doet te veel pijn. Hier kan ik niet mee omgaan? En gooi je de handdoek in de ring?

Of denk je. Potverdorie nog aan toe! Het zal me niet gebeuren. Het gaat me niet gebeuren. Dat ik het niet ga redden! Dat ik mijn droom niet ga realiseren! Dat ik mijn doelen niet ga bereiken!

En dan zeg ik het hier nog netjes .

Want weet je wat het is? Je weet niet waarom dingen gebeuren! Je kan het gewoon niet overzien.

En vaak. Meestal zelf. Eigenlijk altijd. Zijn al die rotte dingen. Die rottige situaties. Waar je je gewoon heel beroerd onder voelt. Al die moeilijkheden die op je pad komen. Waarvan je liever had gezien dat ze jouw huisje voorbij waren gereden. Gebeuren die dingen voor een reden! Heeft het een doel! Heeft het een betekenis!

En ligt je succes! Je doorbraak! Je bestemming. Achter die ellende. Achter dat gedoe. Achter die rottigheid. En is het enige wat je nog maar hoeft te doen. Daar door heen komen. Door die moeilijkheden heen worstelen.

Leren wat je er van moet leren. Want dat is het natuurlijk! Zodat je een nieuwe stap kan maken. En dan. Boem! Is het er opeens. Zomaar. Voor je gevoel uit het niets. Wat het is dat je wilt. Waar je al zolang, zo hard voor werkt.

Zo werkt het namelijk!

En dus is het super belangrijk. Dat je niet opgeeft! Doorzet! Doorgaat! Net zolang tot je de resultaten haalt die je wilt halen. Net zolang tot je de doelen bereikt die je wilt bereiken.
Net zolang tot het wel gemakkelijk gaat. Net zolang dat het wel vanzelf gaat.

Want om op dat punt te komen dat het makkelijk gaat. Dat het bijna vanzelf gaat. Zal je er wel eerst voor moeten werken!
Als het allemaal even tegenzit is er maar 1 ding dat je kan doen! Doorgaan!

Geef niet op! Ga door! Wees niet één van die vrouwen die net te vroeg gestopt is! Misschien ligt jouw succes wel net om de hoek!
Als jij er echt voor gaat. Tot op het bot gemotiveerd. Om te gaan doen wat het is dat jij hier op aarde te doen hebt. Je zielsleven te creëren. Dan ga je door! En door! En door! Totdat je er bent!
Dus, wie ben jij? Wie van de twee ben jij? Ga jij door? Ook als het even tegenzit? Of kap je er mee? Geef je op?

Ik weet wie ik ben! Ik weet waar ik voor sta. Ik weet wat ik er voor over heb. Weet jij het ook?

-XX-

Anke
De Kunst van Gelukkig zijn

Ps: Heb jij een aardig idee van wat het is dat je wilt? Waar je naartoe wilt? Wat je wilt bereiken met je leven? En heb je ontdekt dat er maar één manier is waarop dit kan? Namelijk gewoon zelf. In je eigen bedrijf?

En denk je nu. Maar verdorie. Hoe doe ik dat dan! Hoe begin ik nu voor mezelf? Hoe bouw ik nu een succesvol eigen bedrijf op. Zonder dat ik tientallen mensen op een dag moet zien om een beetje een fatsoenlijk salaris te verdienen?

Want ja, die fase heb ik ook gehad. Tien klanten of meer op een dag. Nou, ik kan je wel vertellen. Daar werd ik niet vrolijk van. En als je een beetje bent zoals mij. Gedreven, enthousiast, maar ook gevoelig. Dan jij ook niet!

En het hoeft niet! Het kan anders! Je hoeft geen tientallen, honderden klanten per week te zien om een goed bedrijf op te bouwen. Het kan anders!

Wil jij weten hoe? Ben jij klaar voor de volgende stap? Bij jij klaar om er voor te gaan? Voor jezelf? Je eigen bedrijf op te bouwen! Je droomleven te creëren?

Neem dan contact met me op en we kijken of en hoe ik jou kan helpen!

Anke van Ommen
Hoi, ik ben Anke

Ik help jou herinneren wie het is dat je bent en wat je hier op aarde te doen hebt. En het leven en bedrijf van je dromen te manifesteren. Tijd om aan de slag te gaan!

Gratis

ebook

Manifesteer je droombedrijf!!
De 5 vragen die je jezelf moet stellen om je droombedrijf te manifesteren.

Meld je aan voor je wekelijkse dosis inspiratie!

Ben je er klaar voor om de stap te zetten naar het ondernemerschap? Ik help, motiveer en inspireer jou om magisch te gaan ondernemen.