Alles wat je nodig hebt is in jezelf aanwezig

Alles wat je nodig hebt is in jezelf aanwezig. Ja, daar zeg ik wat he? Alles wat je nodig hebt is in jezelf aanwezig. Alles is er al. Altijd. Overal. In jou. De vraag is alleen: wat doe je er mee? Gebruik je het? De informatie. De kracht. Het weten. Dat in je zit. Doe je er wat mee? Waarschijnlijk niet. Of nog niet genoeg. Want zo werkt het gewoon. Zo zijn we als het ware geprogrammeerd.

 

Om de hand op te houden. Te wachten. Tot je aan de beurt bent. Om te horen. Wat een ander vindt. Van wat jij van plan bent. Van jouw dromen en idealen. Wachten tot je toestemming krijgt. Van wie dan ook. Iemand. Die tegen je zegt:

Je bent goed genoeg!
Het kan. Het mag. Het komt goed.
Wat het ook maar is dat je wilt.

Je wacht. Tot die ‘prins op het witte paard’ voorbij komt en tegen je zegt dat je mag gaan. Doen wat je wilt. Maar weet je wat het is? Die persoon komt niet. Niet op een paard, niet op een fiets, niet met een auto, niet met de benen wagen. Die persoon komt niet. En ook al zou hij wel komen dan maakt het nog niets uit. Want dan geloof je het niet. Wil je het niet geloven. En doe je er dus niets mee. Met die toestemming.

Hoe dat komt?

 

Je wacht op de verkeerde! Je wacht op de verkeerde persoon die je toestemming moet geven. Er is namelijk maar één persoon van wie je toestemming nodig hebt. En dat ben jezelf!

 

Je wacht dus op jezelf. Je wacht op het moment dat jij eindelijk jezelf toestemming gaat geven. Om te doen wat je echt wilt. Om te leven zoals je wilt leven. Te zeggen wat je wilt zeggen. Om in het licht te gaan stappen! Te zijn wie je werkelijk bent. Jezelf aan de wereld te laten zien voor wie je werkelijk bent. Te gaan doen wat je op de aarde te doen hebt. Daar wacht je op! Op jezelf dus!

 

Waarom? Waarom wacht je? Met jezelf toestemming te geven? Te gaan doen? Te gaan zijn? Te gaan hebben?

 

Weet je wat ik denk? Waarom je zo lang wacht? Je maar geen ja durft te zeggen tegen jezelf?  Omdat je denkt dat je nog iets nodig hebt! Iets. Nog een paar cursussen of opleidingen die je wilt gaan doen. Nog wat meer geld op de bank. Kinderen die wat ouder zijn. Jezelf die wat ouder mag zijn. Of juist wat jonger 😉 . Je website eindelijk klaar is. Je een paar goede foto’s van jezelf hebt. Totdat de economie weer op orde is. Of juist niet. Totdat er eindelijk een nieuwe regering is. Weet ik veel wat het is dat jij denkt nodig te hebben. Maar er is iets. Wat jij denkt nog nodig te hebben. Voordat je jezelf toestemming wil geven. Toestemming durft te geven.

Maar dat is een illusie! Op deze manier kan je wachten totdat je een ons weegt. Hier gaat het niet om. Niet werkelijk in ieder geval! Wat dan wel? Waar het dan wel om gaat?

Dat alles wat je nodig hebt al in jezelf aanwezig is! Alles! In de basis in ieder geval. Misschien heb je inderdaad nog wat meer kennis nodig. Kan je website nog wel een update gebruiken. Weet je niet hoe je iets moet doen. Maar dat kan je leren. Dat kan je uitzoeken. Dat kan je laten doen. Maar dat is nog steeds niet waar het werkelijk om gaat. Wat er werkelijk toe doet. Ook als je al deze dingen op orde hebt zal je jezelf waarschijnlijk nog geen toestemming geven. Niet echt in ieder geval. Niet voor het werkelijke succes.

 

Omdat je nog niet in de gaten hebt dat alles wat je nodig hebt al in jezelf aanwezig is! Wat ik hier mee bedoel? Met wat het is dat je nodig hebt? Waar het voor mij werkelijk om gaat? De persoon die je wilt zijn! De jij die doet wat je wilt. Zegt wat je wilt zeggen. Leeft zoals je wilt leven. Die jij. Die persoon. Die is al in jou aanwezig! Klaar om naar buiten te komen. Klaar om zichzelf aan de wereld te laten zien! Klaar om te gaan stralen!

 

Maar die jij wacht op jou! Niet totdat je weet ik het welke opleiding hebt afgerond. Niet totdat je website tip top in orde is. Nee! Niet dat dit niet belangrijk is. Niet dat je deze dingen niet belangrijk mag vinden. Niet dat jij geen opleiding mag doen. Of geen mooie website mag hebben. Natuurlijk wel. Als dat is wat jij wilt. Als je dat leuk vindt. Als je dat belangrijk vindt. Prima. Maar waar het werkelijk om gaat is dit: Jezelf toestemming geven om de persoon te zijn die je wilt zijn! Nu. Op dit moment. Ook al is alles nog niet perfect. Heb je nog niet alle puntjes op de i. Dat maakt niet uit! Dat is niet belangrijk! Dat is in ieder geval niet waar het werkelijk om gaat! Alles wat je nodig hebt, om de persoon te zijn die je wilt zijn, is al in jezelf aanwezig! Het enige wat jij hoeft te doen is verbinding maken met die versie van jou. En die versie van jou naar buiten te laten. Te bevrijden. Het licht te laten zien!

 

En dan? Wat gebeurt er dan? Dan laat jij je ware licht stralen! Laat jij je ware zelf aan de wereld zien. En dan? Dan gebeuren er magische dingen! Ben jij de persoon die je wilt zijn! Nu!

 

Dus, waar wacht je nog op? Je hebt al alles wat je nodig hebt!

 

-XX-
Anke
De Kunst van Gelukkig zijn

 

Ps: Voel jij dit ook? Dat alles wat je nodig hebt al in jezelf aanwezig is? Voel je het borrelen. Daar diep van binnen. Voel je de werkelijke jij, die krachtige jij, aan de deur kloppen? Voel je dat deze versie van jezelf naar buiten wil? En wil je deze versie van jezelf er ook zo graag uit laten? Maar vraag je jezelf af: maar hoe dan? Hoe doe ik dat? Hoe maak ik verbinding met mijn werkelijk zelf? Hoe ervaar ik dat alles wat ik nodig heb inderdaad al in mezelf aanwezig is? Hoe laat ik de wereld mijn ware, werkelijke zelf zien?

Dan is mijn nieuwste training ‘Laat je ware licht stralen’ voor jou! 3 Weken lang. Online. Jij en ik. Video’s, pdf trainingen en werkbladen. Waarin jij je gaat verbinden met je ware zelf! Gaat ontdekken wie het is dat jij werkelijk bent en waar jij voor staat. En in contact gaat komen met je kern! Zodat ook jij je ware licht kan laten schijnen en de wereld kan laten zien wie jij werkelijk bent!

De 3-weekse online training ‘Laat je ware licht stralen’ is voor jou als je voelt dat je verstoppertje aan het spelen bent. Figuurlijk dan hè :). Als je voelt dat je een rol aan het spelen bent. Diep van binnen weet dat je ‘niet echt’ bent. Dat je doet alsof. Je jezelf ‘beter’ voordoet dan dat je denkt te zijn. Doet wat er van je wordt verwacht. Doet wat je denkt dat hoort. Maar voelt en weet dat het leven zo niet bedoeld is. Dat dit niet is wie je werkelijk bent. Dat er meer in het leven is dan dit. Dat jij meer bent dan dit. Dat jij de wereld meer te bieden hebt dan dit. Dat jij je licht verder wilt laten stralen!

Voelt dat alles wat je nodig hebt al in jezelf aanwezig is. Dat het tijd is om te stoppen met alle BS en je te verbinden met de krachtbron in jezelf. Te verbinden met je ware zelf. Te verbinden met alles dat al in jezelf aanwezig is. En je ware zelf te gaan worden. Te gaan schitteren en stralen.
De wereld je ware zelf te laten zien!

 

Wanneer? We beginnen vrijdag 13 oktober! Ben jij er ook bij?

 

Ja, vertel me meer!

 

Anke van Ommen
Hoi, ik ben Anke

Ik help jou herinneren wie het is dat je bent en wat je hier op aarde te doen hebt. En het leven en bedrijf van je dromen te manifesteren. Tijd om aan de slag te gaan!

Gratis

ebook

Manifesteer je droombedrijf!!
De 5 vragen die je jezelf moet stellen om je droombedrijf te manifesteren.

Meld je aan voor je wekelijkse dosis inspiratie!

Ben je er klaar voor om de stap te zetten naar het ondernemerschap? Ik help, motiveer en inspireer jou om magisch te gaan ondernemen.