Wie ben jij?

Wie ben jij

Wie ben jij?

Wie ik ben? Dat vond ik vroeger een hele moeilijke vraag. Ik weet nog dat ik jaren geleden bij een reïncarnatie therapeut was (ik denk ook om te ontdekken waarom ik zo geblokkeerd was en niet deed wat ik echt wilde. Ik heb wat af ge-therapeut 
🙂 ) zij mij ook vroeg: wie ben je? En dat was dus terwijl ik al in een hogere bewustzijnstoestand was. Maar er kwam niets. Wie ben ik? Ik ben Anke. Verder kwam ik niet. Ik kwam in die hele sessie trouwens sowieso niet verder. Ik zag niets. Niet van een vorig leven, Niets van wat dan ook.

Jaren later ben ik bij een andere reïncarnatie therapeut geweest die me wat ‘harder’ aanpakte. En toen kwam zag ik dus wel wat. Maar dat een onderwerp voor een andere keer. Nu wilde ik het dus hebben over de vraag: wie ben ik.

Heb jij jezelf deze vraag wel eens gesteld?

Een moeilijke vraag hoor! De meesten komen niet verder dan (zoals ik ook) ik ben Anke, ik ben een moeder, ik ben een vrouw, ik ben een dietist en dat soort dingen. Maar dat is allemaal oppervlakte stuff. Wie ben je echt? Wie ben je in de kern van je wezen?

Dan wordt het al een stuk lastiger he? Vond ik ook. En weet je waarom ik het lastiger vond? Niet eens omdat ik het antwoord niet wist. Diep van binnen weet je het antwoord op deze vraag echt wel. Nee, ik vond het meer lastig omdat ik het niet durfde toe te geven aan mezelf. Niet durfde te zeggen wie ik echt was want ja, mag ik dat wel zijn? Is het niet gek omdat van mezelf te zeggen? Ben ik dan niet heel erg arrogant? Die worstelen heeft wel even geduurd. En toen ik dat achter me kon laten, toen kwam het antwoord op de vraag ‘wie ik ben’ duidelijk en helder naar voren.

En dan vind ik het nog wel eens spannend. Om te gaan staan voor wie ik ben. Het uit te spreken. Maar ik doe het. Elke dag in mijn eigen dagboek, maar ook in het openbaar. Zoals hier in dit bericht.

Wie ik dan ben?

Ik ben een leider
ik ben een inspirator
Ik ben een schrijver
Ik ben een geldmagneet
Ik ben een magneet.
Ik ben vol vertrouwen
Ik ben rijk, in alle opzichten van het woord
Ik geloof
Ik ben slank en fit
Ik ben een Magisch Leven expert
Ik werk met geweldige klanten
Ik help vrouwen het leven van hun dromen te creëren. Te gaan doen wat ze echt willen!
Mijn klanten zijn gedreven vrouwen, klaar om nu eindelijk te gaan doen wat ze echt willen en hebben een schop onder de kont nodig om dit te gaan realiseren. Daar ben ik goed in .
Ik ben gedreven
Ik ben gefocust
Ik ben een doorzetter
Ik ben een ster!
Ik leef in een wereld vol overvloed
Ik houd van mijn community
Ik ben trots op mezelf
Ik heb constant geweldige ideeën
Ik ben krachtig
Ik ben vol energie

En ik ben nog zoveel meer!

En dat is wie ik ben. Diep van binnen. Alles wat hier boven staat is misschien nog niet zichtbaar aan de buitenkant. Maar het is wel wie ik ben! En dus ben ik het. Kies ik er voor om het te zijn!

Dat is de enige manier om het leven te kunnen creëren dat je wilt. Beslis en wees het. Beslis en doe het. Beslis en heb het!
Het is zo simpel als dat. Het is zo moeilijk als dat.

Maar het grappige is, hoe vaker je het zegt. Hoe vaker je het doet. Hoe vaker je het geloof. Hoe makkelijker het wordt.

Dus wie ben jij?
En wie beslis jij om te zijn?
En wat doe je daar mee?
Leef je het ook?

Nee? Waar wacht je op? Tot je er klaar voor bent? Wanneer is dat? Op Sint-Juttemus?

Wacht niet langer. Beslis wie je wilt zijn en wees die persoon!

-XX-

Anke

Ps: Weten welke vragen jij jezelf kan stellen om duidelijkheid te krijgen over wie jij bent Download dan mijn nieuwste gratis ebook ‘de 5 vragen die je jezelf elke dag moet stellen’

Pss: Kom je ook in onze facebook groep De Kunst van Gelukkig Zijn? The place to be voor het delen van je ervaringen, stellen van vragen en elkaar te motiveren en inspireren om te gaan doen wat je werkelijk wilt! -> https://www.facebook.com/groups/877603929037330/

Anke van Ommen
Hoi, ik ben Anke

Ik help jou herinneren wie het is dat je bent en wat je hier op aarde te doen hebt. En het leven en bedrijf van je dromen te manifesteren. Tijd om aan de slag te gaan!

Gratis

ebook

Manifesteer je droombedrijf!!
De 5 vragen die je jezelf moet stellen om je droombedrijf te manifesteren.

Meld je aan voor je wekelijkse dosis inspiratie!

Ben je er klaar voor om de stap te zetten naar het ondernemerschap? Ik help, motiveer en inspireer jou om magisch te gaan ondernemen.