De 4 geheimen van het leven!

De 4 geheimen van het leven:

 

Liefde.

Liefde voor wie je bent. Je leven. Voor waar je staat. Houden van jezelf omdat je bent. Niet meer en niet minder. En liefde voor het leven. Het leven is er voor jou! Om jou te laten ervaren wat je wilt ervaren. Om jou te laten creëren wat je wilt creëren. Elke dag opnieuw. Je hoeft alleen maar te beslissen. En achter je beslissing blijven staan. Je focus houden op wat het is dat je wilt. Wat je wilt ervaren. En geloven dat het mogelijk is. Ook voor jou. Voor jou!

Vertrouwen.

Op God. Het leven. Jezelf. Je innerlijke leiding. Je gidsen. Je engelen. Wat maar werkt voor jou. Vertrouwen. Dat het goed komt. Het al goed is. Dat wat jij wilt jou ook wilt. Dat je mag willen. Dat wat jij wilt al naar je onderweg is. Er al is! Op een bepaalde manier. En het je enige taak is om het in je bewustzijn te brengen. Bewust te worden. En dan te leven vanuit vertrouwen. Handelen vanuit vertrouwen.

Accepteren.

Wat het leven je biedt. Wat het leven je geeft. Omdat dat is wat je gekozen hebt. Bewust of onbewust. En als het niet is wat je wilt, je opnieuw mag kiezen. Maar ook dat je onderweg bent. Onderweg naar je doelen. Je dromen. En alles wat je onderweg tegenkomt helpt je om dit helder te krijgen. Accepteer wat is maar houdt altijd je aandacht, je focus op waar je naar toe wilt. Op zo’n manier dat je er al bent. Alsof je er al bent. Alsof je het al hebt.

Moed.

Moed om te doen wat nodig is. De stappen te zetten die nodig zijn. Los te laten wat los gelaten mag worden. De moed om te leven. Vanuit je hart.

 

Dat zijn de geheimen van het leven. (Vandaag in ieder geval ;-).

 

Het klinkt moelijker dan het is. Het is allemaal een kwestie van beslissen. Beslissen dat je je oude angsten en overtuigingen (gebaseerd op angsten en tekort) gaat los laten en gaat leven obv liefde, vertrouwen en overvloed. Opnieuw kiezen. Elke dag opnieuw.

En te genieten. Van de schoonheid van het leven. Van hoe mooi het leven kan zijn. Hoe relaxt en ontspannen het leven kan zijn. Als jij maar toelaat. En jezelf toestaat! Te leven. Vanuit liefde, vertrouwen, acceptatie en moed.

 

Haal even diep adem. Laat los. En laat toe! Om het leven makkelijk te laten zijn.
Leuk te laten zijn. Het leven mag namelijk leuk zijn!
Je hebt toestemming!Je bent goed genoeg!

 

-XX-
Anke

 

Ps: Tijd om te gaan leven vanuit de 4 geheimen van het leven? Tijd om te gaan schitteren? Tijd om te gaan stralen? Tijd om nu echt eens tijd te nemen voor jou? Jezelf. Je weet wel, degene die dit aan het lezen is :). Zo van: hee, hallo! Jij daar! Jij bent er ook nog! Toch?!

Heb je het gevoel dat het al weer eeuwen geleden is dat je eens echt aan jezelf toe gekomen bent? Het eeuwen geleden is dat je eens bent gaan zitten en stil hebt gestaan. Bij je leven. Wat het is dat je wilt. Hoe jij de toekomst ziet. Waar jij van houdt. En hoe je kunt gaan doen waarvan je houdt. Dat soort dingen.

Kan je bijna niet meer herinneren wanneer je voor het laatst met dit soort dingen bent bezig geweest? Ja, misschien even. Een paar minuten. Of tijdens het lezen van een goed boek. Even vlug tussendoor. Hap snap. Maar echt? Wanneer heb je echt de tijd genomen om je af te stemmen op jezelf? Op wat het is dat jij wilt? Op wat jij nodig hebt? Of te wel: jouw persoonlijke groei en ontwikkelen.

Tijd om voor je zelf te kiezen? Tijd om tijd voor jezelf te nemen? Dan is mijn Back to School sale voor jou!

Afgelopen zomer had ik mijn Zomer Flash Sale. En die was super succesvol. Alleen kreeg ik ook veel reacties als: Oh, Anke wat leuk maar het komt me nu echt niet uit. Daarom dacht ik, we doen het nog 1x! De vakanties zijn afgelopen. Alle kids zijn weer Back to School. Dit is het moment. Het moment voor jou! Om ook zelf weer even terug naar school te gaan. Maar dan de school van persoonlijke groei en ontwikkeling!

Het is mijn missie om vrouwen zoals jij te helpen je te verbinden met je gevoel, alle antwoorden in jezelf te vinden en te gaan leven vanuit je gevoel. Te leven vanuit je hart. Zodat je weet wat het is dat je wilt. Wat je hier op aarde te doen hebt. Je angsten en blokkades kan overwinnen. En kan gaan doen. Wat je echt wilt. Het leven creëren wat je wilt!

En om jou hierbij te helpen heb ik programma’s ontwikkeld. Programma’s om je te helpen je te verbinden met je gevoel. Programma’s om je te helpen te ontdekken wat het is dat je wilt. Programma’s die je helpen bij het creëren van het leven dat je wilt. Programma’s om je te helpen je angsten en blokkades te overwinnen. En nog veel meer :).

En die daar kun je nu, allemaal in 1x, mee aan de slag! Ik heb bundels gemaakt. Je kunt als het ware je eigen vakkenpakket samen stellen. Wat past bij jou. Wat heb jij nu nodig? Voor jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. Zodat ook jij kunt gaan doen wat je echt wilt! Het leven van je dromen creëren!

Nieuwsgierig? Ja Anke! Vertel me er alles over !

 

Anke van Ommen
Hoi, ik ben Anke

Ik help jou herinneren wie het is dat je bent en wat je hier op aarde te doen hebt. En het leven en bedrijf van je dromen te manifesteren. Tijd om aan de slag te gaan!

Gratis

ebook

Manifesteer je droombedrijf!!
De 5 vragen die je jezelf moet stellen om je droombedrijf te manifesteren.

Meld je aan voor je wekelijkse dosis inspiratie!

Ben je er klaar voor om de stap te zetten naar het ondernemerschap? Ik help, motiveer en inspireer jou om magisch te gaan ondernemen.