Spirituele-Marketing

Spirituele Marketing

Een nieuw, fundamenteel en revolutionair business programma speciaal voor spirituele vrouwen die klaar zijn om impact te maken en het bedrijf te bouwen die je voorbestemd bent om te creëren.

Ik geloof namelijk dat het bouwen van je spirituele bedrijf anders mag. Sterker nog. Ik geloof dat het bouwen van je spirituele bedrijf anders moet. 

Je weet dat er meer voor je mogelijk is. Je voelt dat het anders kan. Je wilt de wereld veranderen. Maar je voelt je gevangen in alle dingen die je denkt dat je moet doen. Hard werken. En het volgen van ondernemers regels die helemaal niet goed voelen. 

Ik geloof dat je succes als spirituele ondernemer zit in wat ik spirituele marketing noem. Dit is een magisch, nieuw en uniek systeem om een goed inkomen te verdienen terwijl je je spirituele gaven gebruikt om mensen te helpen. 

3 magische pijlers

In het Spirituele Marketing programma neem ik je mee door de 3 magische pijlers van een succesvol online bedrijf:

Unieke oplossing – Krachtig aanbod – Magische creatie

Alles wat je als spirituele ondernemer nodig hebt om je bedrijf daadwerkelijk op de kaart te zetten vanuit ease en flow.

Unieke oplossing

Wie ben jij als ondernemer?
Voor wie ben jij er?
Wat maakt jouw anders?
Wat is jouw unieke oplossing?

Krachtig aanbod

Een klantenreis creëren waar je jouw mensen mee doorheen kan nemen. Van waar ze nu staan naar waar ze willen zijn. Zodat jouw mensen niet even een training of traject bij je afnemen. Maar klant bij je blijven. 

Magische creatie

Een unieke methode om de juiste mensen aan te trekken voor jouw bedrijf. Geen copy past. Geen scripts. Maar op basis van wat ik noem energetische resonantie. Jij die jij bent. Jij die je ware zelf laat zien en jouw boodschap met de wereld deelt. En daarmee moeiteloos jouw zielsmensen aantrekt. 

8 modules + 4 bonus modules + Q&A

Module 1: In de magie stappen
Het fundament onder het fundament. 
We gaan het hebben over waar je resultaten werkelijk vandaan komen. 

Module 2: Fundament van Spirituele Marketing
De basis van Spirituele Marketing is energetische resonantie. Jij bent hier niet voor iedereen. Jij bent hier voor jouw mensen. We gaan het hebben over hoe je energetische resonantie bouwt met jouw droomklanten. 

Module 3: Je zielsmissie
Waarom ben jij hier? Wie wil jij helpen? Wat is jouw oplossen? Wat maakt jouw oplossing anders. En waarom moeten jouw mensen bij jou zijn?

Module 4: Klantenreis
Een schaalbaar producten aanbod neerzetten waarin je klanten de meeste resultaten behalen en jij ultieme vrijheid creëert. 

Module 5: Content
Content is het allerbelangrijkste voor je bedrijf. Content is wat verkoopt. Je content is waarom mensen klant bij je worden. Tijd om content te creëren op een manier waar jij blij van wordt én die energetische resonantie creëert bij jouw mensen. 

Module 6: Zielsklanten aantrekken
Hier gaan we energie combineren met strategie. We gaan het hebben over hoe je je content strategisch in kan zetten zodat nieuwe klanten je weten te vinden zonder dat jij dag en nacht achter je laptop vastgeplakt zit. 

Module 7: Verkopen
We gaan het hebben over wat verkopen echt is. Persoonlijke kracht werk. Ik ga je niet leren over het wegnemen van bezwaren of welke verkoop scripts op dit moment werken. Aan die shit doen we niet. Ik ga je laten zien hoe je de persoon wordt die verkoopt vanuit zekerheid. Want dat is de energie die nodig is zodat mensen klant bij je willen worden. 

Module 8: Spirituele Marketing plan
Je gaat je eigen Spirituele Marketing plan maken. Zodat je precies weet wat het is dat je mag doen dat je bedrijf vooruit gaan helpen. 

4 aanvullende Marketing Cyclus modules

Waarin ik je meenemen door mijn eenvoudige en overzichtelijke plan voor meer klanten en inkomen. 

Module 1: Cold Traffic
Module 2: Warm Traffic
Module 3: Uitnodiging voor koop ervaring
Module 4: Uitnodigen voor je aanbod

Alle Marketing Cyclus modules worden live opgenomen. Waar je live aanwezig kan zijn of terug kijken in de replay. Allebei is even waardevol.

Alles komt met ondersteunende actiebladen en / of werkboeken zodat je alles wat je ontdekt hebt eenvoudig kan implementeren.

+

Live Q&A sessie waarin je me al je vragen kan stellen. 

Uiteraard volledig opgenomen als je niet live aanwezig kan zijn. 

Na aanmelding ontvang je direct toegang tot de 8 modules van Spirituele Marketing. 
Op maandag 3 juni starten we met de eerste aanvullende Marketing Cyclus module.

Investering

De investering van Spirituele Marketing is 497€. Of 2 termijnen van 277€.

Spirituele Marketing is ook onderdeel van De Club. Een unieke Business membership voor high level training en coaching voor een waanzinnige prijs. De Club is de plek voor jou als je van 0€ naar 5000€ per maand wilt gaan.

De Club bestaat naast Spirituele Marketing uit 2x per maand een Q&A call, regelmatig extra trainingen & masterclasses, kluis met meer dan 12 uur aan trainingen om direct te bingen en de Frequentie membership. 

Check hier meer informatie over De Club. 

Na aanmelding ontvang je direct toegang tot de 8 modules van Spirituele Marketing. 
Op maandag 3 juni starten we met de eerste aanvullende Marketing Cyclus module.

Spirituele Marketing

1 betaling a 497€

2 betalingen a 272€

Afspraken & Voorwaarden

Bij aanmelding ga je akkoord met het volgende:

De programma’s kan niet worden gerestitueerd en als je gebruikt maakt van een betalingsplan dan ben je verplicht om te betalen zoals afgesproken, op de data zoals afgesproken. Onafhankelijk van hoe je het programma gebruikt. Als betalingen te laat zijn of niet worden voldaan dan wordt je verwijderd uit het programma totdat de betalingen weer zijn voldaan.

Deze programma’s zijn het intellectuele eigendom van Anke van Ommen, daarom ben je niet toegestaan om dit programma te hergebruiken, dupliceren, kopiëren of verkopen, op welke manier dan ook, zonder de schriftelijke toestemming van Anke van Ommen.

Gratis e-book Manifesteer je droombedrijf I Manifestatie Business Coach