De roadmap naar een succesvol online bedrijf

Gratis masterclass 

De training wordt gegeven op woensdag 11 januari van 10 tot 11.30u .

Je kan hem live volgen of na afloop de replay bekijken. De training is gewoon via je laptop, tablet of telefoon te volgen.

 

 


Ben jij dit?

Hoe lang blijf je nog vastzitten? Wanneer ga je in beweging komen? Om je droombedrijf te creëren zal je de vrouw moeten worden die doet. Ook al ben je bang :).

In De roadmap naar een succesvol online bedrijf laat ik je zien hoe.

De wet van de aantrekking I Anke van Ommen

Doe mee aan de masterclass en ontdek:

Gratis masterclass op woensdag 11 januari van 10.00 tot 11.30

Deze training wordt gegeven door Anke.

Je kan hem live volgen of na afloop de replay bekijken. De training is gewoon via je laptop, tablet of telefoon te volgen.

 

 

Tijd om de vrouw te worden die doet!

Weet jij dat je geboren bent voor meer?
MEER VRIJHEID. MEER PASSIE. MEER PLEZIER.
Maar bovenal. MEER ZINGEVING.

Wil je een VERSCHIL MAKEN IN DE WERELD?
Het gevoel hebben dat je leven er toe doet? Dat jij er toe doet!

Ben je klaar met de opgelegde regels van anderen?
Wil je gewoon je EIGEN BAAS zijn. Je eigen regels maken.
En GELD VERDIENEN MET DOEN WAAR JE VAN HOUDT?!
Mensen helpen!

Dan is deze masterclass voor jou!

Voor wie is deze masterclass

De masterclass De roadmap naar een succesvol online bedrijf  is voor jou als jij er naar verlangt om je eigen bedrijf te starten. Niet vanuit je hoofd. Maar vanuit je hart. En te doen wat je wilt, wanneer je het wilt en hoe je het wilt. En een leven wilt leven vol vrijheid, passie en plezier.

De masterclass is niet voor jou als je geen verlangen hebt om online te ondernemen.

Manifestatie Business Coach voor vrouwelijke ondernemers

Hi ik ben Anke!

Ik ben Anke. Ik ben een Manifestatie Business coach voor dromers, visionairs en lichtwerkers en de oprichter van de Magisch Ondernemen Academie.

Moeder van 3 kids. Fan van Essentiële Oliën en groot leesfanaat.

Na 10 jaar te hebben geworsteld met het verlangen om een eigen bedrijf te beginnen maar geen idee waarin heb ik in 2017 de stap gezet. Ik heb alle regels losgelaten waarvan ‘ze’ zeggen dat je ze moet volgen en ben volledig op mijn eigen innerlijke leiding gaan vertrouwen. Ik heb mijn baan opgezet en ben mijn eigen bedrijf gestart!

Binnen 6 maanden zat ik qua inkomsten weer op het niveau van toen ik nog in loondienst werkte. En na een jaar was ik dit ruimschoots gepasseerd.

En dat is sindsdien alleen maar verder gestegen!

Mijn geheim? Ik combineer energetische en spirituele principes met eenvoudige systemen en structuren. En daarmee haal ik Magische resultaten in mijn bedrijf en leven!

Veel gestelde vragen

Deze masterclass is voor spiritueel bewuste vrouwen die weten dat ze geboren zijn voor meer, klaar zijn met afwachten en bereidt zijn om te gaan doen. 

Als je bij de live training aanwezig bent kan je altijd vragen stellen. In de replay is het niet meer mogelijk om vragen te stellen. 

Yes er komt een opname. Als je er echter live bij aanwezig kan zijn zou ik je dit altijd adviseren. Omdat er dan ook gelegenheid voor je is om vragen te stellen. 

Gratis masterclass woensdag 11 januari van 10.00 tot 11.30

De training wordt gegeven door Anke.

Je kan hem live volgen of na afloop de replay bekijken. De training is gewoon via je laptop, tablet of telefoon te volgen.

 

 

© 2021 Anke van Ommen | KvK 80420486 | BTW nr: NL001582759B80 | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Contact | Website design door Red Vibes design