Momentum-membership

Momentum Membership

Een jaar lang in mijn wereld om snel stappen te kunnen zetten in je bedrijf. Strategie, energie & mindset. Het komt allemaal voorbij.  Je leert hoe ik naar ondernemen kijk en magische resultaten creëer.

Wat krijg je in de Momentum Membership?

Alle programma’s, trainingen, workshops, bootcamps en challenge’s die je me ziet lanceren tijdens jouw jaar in Momentum.

Maandelijkse live Q&A / coaching sessie.

Momentum Broadcast 

Kluis met meer dan 12 uur aan trainingen om direct te bingen.

(Uitgezonderd 1 op 1 en Masterminds)

All in ervaring

Momentum is de All in ervaring. Geen energie verspillen aan de vraag voor welke training je gaat aanmelden maar het Momentum pakken en het Momentum vasthouden. Een heel jaar lang. 

Alle programma’s, trainingen, workshops, bootcamps en challenge’s die je me ziet lanceren tijdens jouw jaar in Momentum.

Programma’s die je kan verwachten:
Emails naar klanten
Succes kwartaal masterclass
30 dagen sales sprint
Magnetisch
Energie van verkopen
Power
Money flow

En dit is alleen nog maar voor de komende maanden :). 

Maandelijkse live Q&A / coaching sessie.

Elke maand hebben we 1 live Q&A / coaching sessie waar je al je vragen kan stellen. Vragen kan je van te voren in dienen en alle Q&A sessie worden opgenomen als je niet live aanwezig kan zijn. 

Momentum Broadcast 

Denk onze eigen prive radioshow met podcast vibes. Waar ik een aantal keer per week downloads en inzichten die ik aan het verwerken ben met je ga delen. Je hebt als eerste toegang tot alles in mijn brein. 

Kluis met meer dan 12 uur aan trainingen om direct te bingen.
Je ontvangt direct toegang tot een kluis met meer dan 12 uur aan online trainingen waar je direct in kan duiken. Trainingen die je in de kluis terug kan vinden: 
-Groei je emaillijst met betalende klanten. 
-Lanceren vanuit je ziel
-Succes Mindset Intensive
-Business Clarity Cure
-Magische video’s
-Magische geldstromen

Speciale Momentum prijs voor 1 op 1 en Masterminds.
Als Momentum lid heb je als eerste toegang tot mijn 1 op 1 en Masterminds en ook nog eens voor een speciale prijs. 

Investerming

De investering voor de Momentum Membership zal uiteindelijk 1997€ per jaar of 12 termijnen van 197€ zijn maar nu kan je je tijdelijk aanmelden voor de speciale pre-pre sale prijs van 1111€ per jaar of 12 termijnen van 111€.

*Bij betaling in termijnen brengt het systeem eerst 0,01 cent in rekening om de betaling in termijnen te kunnen starten. De eerste termijn van 111€ zal dan de volgende dag worden geïncasseerd. De volgende termijnen volgen om de 30 dagen. 

Afspraken & Voorwaarden

Bij aanmelding ga je akkoord met het volgende:

De programma’s kan niet worden gerestitueerd en als je gebruikt maakt van een betalingsplan dan ben je verplicht om te betalen zoals afgesproken, op de data zoals afgesproken. Onafhankelijk van hoe je het programma gebruikt. Als betalingen te laat zijn of niet worden voldaan dan wordt je verwijderd uit het programma totdat de betalingen weer zijn voldaan.

Deze programma’s zijn het intellectuele eigendom van Anke van Ommen, daarom ben je niet toegestaan om dit programma te hergebruiken, dupliceren, kopiëren of verkopen, op welke manier dan ook, zonder de schriftelijke toestemming van Anke van Ommen.

Gratis e-book Manifesteer je droombedrijf I Manifestatie Business Coach