In 3 simpele stappen je online training verkopen

Materclass voor coaches, trainers, healers en lichtwerkers die verlangen naar meer klanten en inkomsten in hun online bedrijf!

De masterclass wordt gegeven op woensdag 27 oktober van 10.00 tot 11.30u en is vanaf je laptop te volgen.

Je ontvangt na afloop ook een opname.

 

 


Je droom van een succesvol online bedrijf maar....

Blijf je worstelen? Of is het tijd om het anders te doen?
Zodat ook jij eindelijk geld kan verdienen met doen waar je van houdt?

De wet van de aantrekking I Anke van Ommen

Doe mee aan de masterclass en ontdek:

Masterclass woensdag 27 oktober van 10.00 tot 11.30

Deze masterclass wordt gegeven door Anke. Je ontvangt na afloop een opname, zodat je hem ook terug kunt kijken. De training is gewoon via je laptop, tablet of telefoon te volgen.

 

 

Stop met worstelen!

Je bent een coach, trainer, healer of lichtwerker en je werkt jezelf een slag in de rondte in je online bedrijf. Want jij wilt een verschil maken in de wereld. Werkelijk mensen helpen in plaats van doekjes voor het bloeden.

Maar ondertussen maak je je zorgen. Gaat dit me ooit lukken? Er is zoveel dat ik moet doen? Kan ik dit wel? En houd ik dan nog wel tijd over voor de dingen in het leven die echt belangrijk zijn? Mijn gezin, familie en vrienden?

Je droomt van een leven vol vrijheid, passie en plezier. Doen wat je wilt, wanneer je het wilt en hoe je het wilt. Maar ondertussen is de werkelijkheid anders. Zit je dag en nacht achter je laptop vastgeplakt. Aan het werk in je bedrijf.

Je verlangt naar dat moment dat je niet alleen het verschil maakt met de mensen die je helpt in je bedrijf maar ook goed geld verdient moet doen waar je van houdt. En je eindelijk je droomleven kan gaan leven!

Tijd om het anders te gaan doen!

Voor wie is deze masterclass?

Voor coaches, trainers, healers, lichtwerkers die klaar zijn om Magische Groei in hun bedrijf te creëeren.

Deze masterclass is niet voor jou als je niet online wilt werken.

Manifestatie Business Coach voor vrouwelijke ondernemers

Hi ik ben Anke!

Ik ben Anke. Ik ben een Manifestatie Business coach voor dromers, visionairs en lichtwerkers en de oprichter van de Magisch Ondernemen Academie.

Moeder van 3 kids. Fan van Essentiële Oliën en groot leesfanaat.

Na 10 jaar te hebben geworsteld met het verlangen om een eigen bedrijf te beginnen maar geen idee waarin heb ik in 2017 de stap gezet.Ik heb alle regels losgelaten waarvan ‘ze’ zeggen dat je ze moet volgen en ben volledig op mijn eigen innerlijke leiding gaan vertrouwen. Ik heb mijn baan opgezet en ben mijn eigen bedrijf gestart!

Binnen 6 maanden zat ik qua inkomsten weer op het niveau van toen ik nog in loondienst werkte. En na een jaar was ik dit ruimschoots gepasseerd.

En dat is sindsdien alleen maar verder gestegen!

Mijn geheim? Ik combineer energetische en spirituele principes met eenvoudige systemen en structuren. En daarmee haal ik Magische resultaten in mijn bedrijf en leven!

Veel gestelde vragen

Geen probleem! Er komt een opname die je tot 7 dagen na de masterclass terug kunt kijken.

Deze masterclass is voor coaches, trainers, healers en lichtwerkers die klaar zijn met worstelen om klanten en inkomsten en nu Magische Groei in hun online bedrijf willen creëren.

Yes tijdens de live masterclass kan je altijd vragen stellen.

Masterclass woensdag 27 oktober van 10.00 tot 11.30

Deze masterclass wordt gegeven door Anke. Je ontvangt na afloop een opname, zodat je hem ook terug kunt kijken. De training is gewoon via je laptop, tablet of telefoon te volgen.

 

 

© 2021 Anke van Ommen | KvK 80420486 | BTW nr: NL001582759B80 | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Contact | Website design door Red Vibes design