Een 5-daagse bootcamp voor gedreven vrouwen die klaar zijn om de wereld te veroveren.

Heb jij wel eens een visiebord gemaakt?

Je weet wel, zo’n leeg canvas schilderij waar je mooie plaatjes opplakt van dingen die wel leuk lijken om te hebben. En, heeft het gewerkt? Of ben jij zo één die enthousiast begint aan je visiebord maar halverwege, als het nieuwtje er een beetje af is, er geen zin meer in heeft en nog verschillende onafgemaakte visieborden op zolder heeft staan? Misschien zijn ze zelf al bij het oud papier beland? Ik hoor je, echt waar. Hoe vaak ik wel niet aan een visiebord ben begonnen maar het toch niet heb afgemaakt…. En je daar dan nog rot over voelen ook!  Omdat ik er echt heilig in geloof! Wat aandacht krijgt groeit en dat is een van de werkingsmechanismes achter een visiebord. Uiteraard komt er nog meer bij kijken maar dat wist ik toen nog niet.

Terugkijkend zie ik nu dat al mijn niet afgemaakte visieborden niets te maken hadden met ‘geen doorzettingsvermogen hebben’. Ook snap ik nu waarom mijn wel afgemaakte visieborden mijn wensenlijstje niet direct voor de deur hebben afgeleverd. Een visiebord is namelijk geen knutselwerkje waar je af en toe even bewonderend naar moet kijken.

Het is een proces!

En om dit proces optimaal voor je te laten werken moet je weten wat je doet en het doen! Nu maak ik namelijk visieborden die wel werken!

Voor mijn gevoel zijn visieborden een beetje in het new age verdomhoekje beland. Er wordt zelf een beetje lacherig over gedaan. Dat het alleen DIY dames zijn die, tussen het haken en naaien door, ook nog even een visiebord in elkaar freubelen.

Nou, laat me je dit vertellen: wil je het “goed” doen, dan komt er wel wat meer bij kijken dan het betere knip en plak werk om een visiebord te maken dat werkt.

En dat ga je ontdekken in de training:

Maak je eigen visiebord – Een 10 daagse training voor gedreven vrouwen die klaar zijn om de wereld te veroveren!

+

Bonus: Maak een visiebord dat echt werkt videotraining – Waarin ik je nog meer vertel over de ins en outs van een visiebord en laat zien hoe je heel gemakkelijk een digitaal visiebord maakt!

Aan het eind van deze 10-daagse training weet jij wat je wilt creëren, ben je volledig afgestemd op je doelen en verlangens en heb je een visiebord dat werkt als een magneet!

Zodat ook jij kunt aantrekken wat je wilt!

Deze training is speciaal voor gedreven vrouwen die klaar zijn om de wereld te veroveren. De bereid zijn om actie te ondernemen en hun wensen en verlangens te gaan creëren! Ook als je geen knip en plak liefhebber bent is deze training geschikt voor jou. Ik laat je nl ook zien hoe je een visiebord op je computer maakt (en dat is meer dan een foto maken van je visiebord en die als screensaver opslaan 🙂 ). Deze training is niet voor vrouwen die denken dat alleen staren naar je visiebord voldoende is. Dan kan je hem beter overslaan. Je moet bereid zijn om te gaan halen wat je wilt!

In deze 10-daagse online training ‘Maak je eigen visiebord’ ontvang je 10 dagen lang de informatie en opdrachten van die dag in je mailbox. Het is een echte doe cursus waarin je zelf aan de slag gaat en ik je laat zien hoe je jouw visiebord voor je kunt laten werken.

Ben jij klaar om aan te trekken wat je wilt en wil je een visiebord maken dat werkt als een rode lap op een stier?

Dan is deze training voor jou!

Waarom mee doen?

Hoeveel visieborden ik wel niet heb gemaakt die onafgemaakt bij het oud papier zijn beland. En degene die ik wel afmaakte belanden uiteindelijk in een hoek op zolder en stonden daar maar te staan. Elke keer begon ik weer enthousiast maar toch werkte het niet voor mij. Ik had het bijna opgegeven totdat ik het licht zag.

Nu weet ik dat een visiebord meer is dan leuk plaatjes plakken. Een visiebord is een krachtige tool die je kan helpen te creëren wat je wilt. Als je maar weet hoe je je visiebord voor je kan laten werken! Dat wil ik voor ook voor jou en daarom heb ik de 10-daagse training’Maak je eigen visiebord’ gemaakt.  Speciaal voor gedreven vrouwen die klaar zijn om de wereld te veroveren!

Wat ga je ontdekken in deze training?

-Hoe je je voorbereid en afstemt om je perfecte visiebord te creëren.
-De daadwerkelijke ins en outs van het maken van een visiebord. Het betere knip en plak werk dus :).
-Afbeeldingen of tekst gebruiken?
-Hoe je een visiebord op de computer kan maken.
-Hoe je je blijf afstemmen op je visiebord, ook als je een paar weken verder bent.
-Hoe actie een belangrijk onderdeel is van het manifesteren met behulp van een visiebord.
-Wat je kan doen om het manifestatie proces te versnellen (hele krachtige tools!)

Maar dat is nog niet alles! Je krijgt nog meer! Ik heb nog een super waardevolle bonus voor je!

Bonus: Maak een visiebord dat echt werkt videotraining – Waarin ik je nog meer vertel over de ins en outs van een visiebord en laat zien hoe je heel gemakkelijk een digitaal visiebord maakt!

Na afloop van deze training heb jij een visiebord gecreëerd, perfect passend bij wat jij wilt te manifesteren en weet je exact hoe je dit visiebord voor je kan laten werken. Manifesteren wordt een peulenschil!

Dus zet nu de eerste stap naar je nieuwe leven. Naar een leven waarin je bewust aantrekt wat je wilt. Wacht niet langer en doe mee!

Je investering? Maar €27,- !

Ik wil nl dat iedereen de magische werking van een visiebord kan ervaren. Dus wacht niet langer en grijp deze kans!

Veel gestelde vragen

Vraag 1: Waarom heb ik deze training nodig?

Omdat weten hoe je krijgt wat je wilt de basis is voor een gelukkig en succesvol leven. Je hoeft niet langer lukraak achter kansen en mogelijkheden aan te rennen maar creëert bewust die toekomst die jij wilt!

Vraag 2: Wat als ik opeens geen tijd meer heb om de opdrachten van de bootcamp elke dag te doen?

Geen probleem. Je kan deze training in je eigen tempo doen. Je ontvangt alle informatie en opdrachten in je mailbox en die blijven dus in jou bezit. Wel heeft het zeker voordelen om de bootcamp “live” te volgen omdat je zo mee kan liften op de energie van de groep. Maar mocht dit door omstandigheden niet mogelijk zijn dan kan je gewoon later beginnen of later de draad weer oppakken. Trouwens, goed om te vermelden is ook dat mocht ik deze bootcamp na een paar maanden besluiten te herhalen, je ook dan gewoon (nog een keer) mee kan doen. Gratis en voor niets!

Vraag 3: Hoe betaal ik en wat gebeurt er dan?

Je betaald door op de knop ‘ja ik doe mee’ te klikken. Je wordt dan op de betaalpagina terecht. Als je betaling verwerkt is wordt je doorgestuurd naar een pagina waar je je naam en emailadres achter kunt laten. Hierdoor weten we zeker dat vanaf maandag de mails met informatie en opdrachten in je mailbox terecht komen.